Vietnamul este hotărât să evite prima victimă cauzată de Covid-19. Cum se luptă pentru a salva viaţa unui pilot britanic

  • Guvernul vietnamez depune eforturi pentru a evita prima victimă făcută de Covid-19 în ţară
  • Pilotul care lucrează pentru Vietnam Airlines este în stare gravă din cauza noului coronavirus
  • Ţara asiatică nu a înregistrat nici un deces şi are un nivel redus de infectări
1102 afișări
Imaginea articolului Vietnamul este hotărât să evite prima victimă cauzată de Covid-19. Cum se luptă pentru a salva viaţa unui pilot britanic

Sursa foto: profimedia

Vietnamul depune toate eforturile pentru a salva viaţa unui pilot britanic care lucrează pentru compania aeriană naţională, Vietnam Airlines. Starea pacientului în vârstă de 43 de ani este gravă. El ar fi contractat noul coronavirus după ce a ieşit la jumătatea lunii martie într-un bar din Ho Chi Minh.

Datorită unei campanii excesive de testare şi a unui program centralizat de carantină, ţara asiatică vecină cu China nu a înregistrat nici un deces cauzat de coronavirus şi a păstrat un nivel redus de infectări. Numărul total al infecţiilor se ridică la 288 de pacienţi care prezintă diferite stadii ale dezvoltării Covid-19.

Majoritatea pacienţilor s-au recuperat, dar pilotul britanic este de mai bine de o lună ţinut în viaţă de aparate. Capacitatea plămânilor săi s-a redus la 10% iar un transplant de plămâni rămâne singura soluţie care l-ar putea salva, spun medicii. Dar momentan nu există încă o aprobare din partea centrului naţional de transplanturi. La nivel administrativ ei au motivat lipsa reglementărilor din domeniul medical vietnamez nu permite realizarea procedurii.

Guvernul vietnamez a cheltuit 200.000 de dolari pentru a salva viaţa pilotului, relatează Reuters.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici