Vin dozele de vaccin pentru copii. România primeşte dozele necesare pentru începutul campaniei de vaccinare la copiii mici

România primeşte toate cele 114.000 de doze de vaccin pediatric necesare pentru începutul campaniei de vaccinare la copiii cu vârste între 5 şi 11 ani, a anunţat coordonatorul vaccinării, Valeriu Gheorghiţă.

238 afișări
Imaginea articolului Vin dozele de vaccin pentru copii. România primeşte dozele necesare pentru începutul campaniei de vaccinare la copiii mici

Vin dozele de vaccin pentru copii. România primeşte dozele necesare pentru începutul campaniei de vaccinare la copiii mici

Potrivit medicului, în perioada 13 - 20 ianuarie s-au făcut 2.841 de programări în platformă pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 5 şi 11 ani.

În platformă sunt active 220 de cabinete de vaccinare pediatrică în toate judeţele. Dintre acestea, 6 sunt în Bucureşti.

21 de cabinete sunt inactive şi urmează să fie activate în funcţie de cerere.

„S-a modificat calendarul de livrare pentru dozele pediatrice, în sensul în care toate cele 114.000 de doze ajung în România pe data de 25 ianuarie şi vor fi distribuite către centrele de depozitare”, spune colonelul Gheorghiţă.

Campania de vaccinare a acestei categorii de vârstă începe pe 26 ianuarie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici