Virusul umple infirmeria la Real Madrid. Liderul Spaniei anunţă noi cazuri pozitive de Covid-19

Real Madrid a confirmat marţi rezultate pozitive la Covid-19 pentru David Alaba şi Isco, cu puţin peste 24 de ore înainte de meciul din La Liga, cu Athletic Club de Bilbao.

319 afișări
Imaginea articolului Virusul umple infirmeria la Real Madrid. Liderul Spaniei anunţă noi cazuri pozitive de Covid-19

Isco

Los Blancos au confirmat că Marco Asensio, Gareth Bale, Andriy Lunin, Rodrygo şi antrenorul secund Davide Ancelotti au avut rezultate pozitive joi, adăugându-se astfel focarului din capitala Spaniei, declanşat cu o zi înainte de Luka Modric şi Marcelo.

Echipa lui Carlo Ancelotti are şase puncte avans în fruntea La Liga, dar va înfrunta miercuri Athletic Club, echipă aflată la mijlocul clasamentului, fără Alaba şi Isco, ambii trebuind să intre în autoizolare.

Absenţa lui Alaba este cea pe care Real Madrid o va resimţi cel mai mult, austriacul instalându-se perfect în noua sa echipă, după transferul său din vară, de la Bayern Munchen.

Prezenţa sa în centrul apărării a ajutat Real să câştige 13 din cele 18 meciuri din La Liga, adunând 43 de puncte şi primind doar 15 goluri. Isco, între timp, a continuat să fie în cea mai mare parte a timpului rezervă şi a avut doar şapte apariţii în acest sezon.

Real se îndreaptă spre meciul cu Los Leones după un dezamăgitor egal cu Cadiz, echipă ameninţată cu retrogradarea. Un meci în care a avut o posesie de 82% şi a trimis 36 de şuturi pe poartă, nereuşind însă să înscrie.

Această performanţă l-a determinat pe Ancelotti să recunoască faptul că Realului îi lipseşte în continuare calitatea în ultima treime, indiferent de numărul de ocazii create.

„Am încercat tot ce am putut din primul până în ultimul minut", a declarat el la finalul meciului. „Cred că ne-a lipsit ceva calitate în ultimii 30 de metri, dar nu pot fi supărat. Aceste meciuri se pot întâmpla. Au fost multe aspecte pozitive, singurul lucru care nu a fost pozitiv fiind rezultatul".

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici