Wuhan se laudă că a învins coronavirusul. Ultimii pacienţi au fost externaţi din spital

  • Oraşul Wuhan, epicentrul pandemiei de coronavirus, anunţă externarea ultimilor pacienţi vindecaţi de COVID-19.
  • Wuhan e oraşul unde a apărut epidemia de coronavirus la finalul anului trecut.
  • Oraşul a ieşit din carantină, după ce a raportat 56% din cazurile totale de COVID-19 din China.
1086 afișări
Imaginea articolului Wuhan se laudă că a învins coronavirusul. Ultimii pacienţi au fost externaţi din spital

Wuhan se laudă că a învins coronavirusul. Ultimii pacienţi au fost externaţi din spital

Oraşul Wuhan a anunţat că nu mai are niciun caz de COVID-19 în acest moment în spitalele din oraş. Ultimii pacienţi care s-au vindecat au fost externaţi deja, iar alte cazuri nu au mai apărut. "Ultima veste este că până pe 26 aprilie, numărul nou de pacienţi cu noul coronavirus în Wuhan a fost zero, mulţumită eforturilor combinate ale staff-ului medical din toată ţara", a anunţat Mi Feng, purtătorul de cuvânt al Comisiei Naţionale pentru Sănătate din China duminică.

Oraşul Wuhan a raportat 46.452 de cazuri de coronavirus, 56% din totalul de cazuri din China. Au fost şi 3869 de persoane decedate, 84% din toată China. Cifrele sunt puternic contestate însă, China fiind suspectată că ascunde cifrele oficiale.


Abonează-te la Mediafax pe Youtube: Drama mamelor care nu îşi pot ţine în braţe bebeluşii. Suferinţa femeilor care nasc la Timişoara

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici