"4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile", prezentat la Festivalul de Film de la Telluride

Filmul "4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile", premiat cu un Palme d'Or la ediţia de anul acesta a Festivalului de la Cannes, va fi prezentat la cea de-a 34-a ediţie a Festivalului de film de la Telluride, Statele Unite, care va debuta vineri, informează variety.com.

1 afișare
Imaginea articolului "4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile", prezentat la Festivalul de Film de la Telluride

"4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile", prezentat la Festivalul de Film de la Telluride

Festivalul de film de la Telluride, Colorado, un eveniment cinematografic de mai mică amploare, este considerat o oprire obligatorie pentru filmele de autor şi cele care visează la premii prestigioase decernate la Hollywood, astfel că, deşi nu se dau premii, simpla selecţionare a filmelor participante constituie o recompensă.

Printre prezenţele puternice europene se numără "4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile", în regia lui Cristian Mungiu şi "The Diving Bell and the Butterfly", în regia lui Julian Schnabel, două producţii care au făcut senzaţie la ediţia de anul acesta a Festivalului de Film de la Cannes.

Printre alte filme foarte promovate se numără "Rails and Ties", producţia cu care Alison Eastwood, fiica lui Clint Eastwood, debutează ca regizor, "I'm Not There", în regia lui Todd Haynes, care urmăreşte viaţa şi cariera muzicianului Bob Dylan, şi "Encounters at the End of the World", în regia lui Werner Herzog. .

Evenimentul, aflat la ediţia cu numărul 34, atrage anual aproximativ 4.000 de participanţi, potrivit unui purtător de cuvânt.

Festivalul de film de la Telluride se va încheia pe 3 septembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici