A doua ediţie "Românii au talent", urmărită de aproape 7 milioane de români în minutul de aur

A doua ediţie a noului sezon al emisiunii "Românii au talent", difuzată vineri seară, la Pro TV, a fost urmărită de aproape 7 milioane de spectatori în minutul de aur, înregistrat la 22.18, informează televiziunea.

232 afișări
Imaginea articolului A doua ediţie "Românii au talent", urmărită de aproape 7 milioane de români în minutul de aur

A doua ediţie "Românii au talent", urmărită de aproape 7 milioane de români în minutul de aur

Potrivit Kantar Media, la nivelul publicului naţional, Pro TV a obţinut vineri seară în intervalul orar 20.30 - 23.17 o cotă de piaţă record de 52,4% şi un rating de 28,6 puncte, de peste opt ori mai mult decât ocupanta celui de-al doilea loc în topul audienţelor, Antena 1, cu 3,4 puncte de rating şi 6,3% share.

Mai mult, a doua ediţie "Românii au talent" din acest sezon a egalat recordul stabilit anul trecut de 57% cotă de piaţă pe segmentul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, iar Pro TV a înregistrat un rating mediu de 27,1 puncte, de şapte ori mai mult decât următoarea clasată, Antena 1, cu 4,2 puncte de rating şi 8,9% cotă de piaţă.

La nivelul publicului din mediul urban, Pro TV a reuşit să obţină o medie de rating de 26,1 puncte şi 48,8% cotă de piaţă, urmat de Antena 1, cu 3,8 puncte de rating şi 7,1% cotă de piaţă.

Din acest an, publicul din faţa micilor ecrane va avea parte de o experienţă totală marca "Românii au talent": se va bucura atât de spectacolul de pe scenă, cât şi de ceea ce se petrece în culise. Telespectatorii vor putea urmări ce fac juriul şi prezentatorii în pauzele dintre show-uri, ce au făcut pe drum, în deplasări şi în timpul liber, precum şi discuţiile spumoase dintre aceştia.

Mai mult decât atât, din sezonul acesta, concurenţii care vor reuşi să îi lase fără cuvinte încă din etapa preselecţiilor pe Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre au şansa să intre direct în semifinale. Juriul le va acorda celor mai buni "biletul verde", care îi va trimite în penultima fază a concursului.

Marele premiu al concursului este în valoare de 120.000 de euro, iar premiul pentru originalitate de 10.000 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici