A fost anunţată data de lansare a noului film ”James Bond”

Fanii celebrei francize ”James Bond” au aflat cât timp vor mai avea de aşteptat pâna la apariţia următorului film, care ar urma să apară în cinematografele din Statele Unite şi Marea Britanie în noiembrie 2019, potrivit Fox News.

902 afișări
Imaginea articolului A fost anunţată data de lansare a noului film ”James Bond”

A fost anunţată data de lansare a noului film ”James Bond”

După succesul răsunător al filmului ”Spectre” apărut în 2015, următorul film din franciza James Bond, al 25-lea, ar urma să aibă premiera în 2019. Astfel va exista o diferenţă de patru ani faţă de precedentul film James Bond, menită să crească aşteptările în rândul fanilor. Conform tradiţiei, primele cinematografe în care va fi lansat filmul vor fi cele din Statele Unite şi Marea Britanie.

Cu toate că informaţia despre data lansării noului film a fost entuziasmantă pentru fani, încă nu a fost făcută nicio referire de către Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) şi de către producătorii Michael G. Wilson şi Barbara Broccoli în privinţa regizorului filmului, a titlului sau a distrubuţiei. Ei au promis că vor furniza aceste informaţii ulterior.

Cea mai mare curiozitate a fanilor este legată de cine va juca rolul principal. Majoritatea se întreabă dacă Daniel Craig îşi va relua rolul de spion britanic. Revista ”Variety” precizează că actorul în vârstă de 49 de ani este favorit pentru obţinerea rolului principal, în pofida speculaţiilor anterioare.

 

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici