Abonamentele pentru stagiunea 2012-2013 a Operei Naţionale Bucureşti au fost puse în vânzare

Abonamentele pentru stagiunea 2012-2013 a Operei Naţionale Bucureşti (ONB) au fost puse în vânzare luni, fiind valabile, la un preţ preferenţial, pentru aproximativ trei luni.

468 afișări
Imaginea articolului Abonamentele pentru stagiunea 2012-2013 a Operei Naţionale Bucureşti au fost puse în vânzare

Abonamentele pentru stagiunea 2012-2013 a Operei Naţionale Bucureşti au fost puse în vânzare luni (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Din dorinţa de a oferi unui număr cât mai mare de spectatori ocazia să se bucure de evenimente artistice de calitate, la un preţ preferenţial, ONB continuă sistemul abonamentelor şi în stagiunea 2012-2013, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de către instituţia de spectacole.

Abonamentul este valabil pentru aproximativ trei luni, în perioada 10 septembrie - 31 decembrie 2012.

Iubitorii teatrului liric care îşi vor achiziţiona abonamente de tip "Repertorio" vor beneficia de şase reprezentaţii la preţ de patru, iar melomanii care doresc să se bucure de evenimentele speciale ale ONB - premiere, invitaţi speciali sau aniversări -, pot achiziţiona abonamentul "Celebratio", care presupune accesul la şase spectacole de tip eveniment la preţ de patru.

Abonamentele de tip "Repertorio" şi "Celebratio" pot fi cumpărate la una dintre categoriile de preţ ale ONB: I, II sau III.

Astfel, biletele din abonamentul "Repertorio" au următoarele preţuri: categoria I - 220 de lei, categoria a II-a - 180 de lei şi categoria a III-a -100 de lei.

Abonamentele de tip "Celebratio" au următoarele preţuri: categoria I - 260 de lei, categoria a II-a 220 de lei şi categoria a III-a - 120 de lei.

Opera Naţională Bucureşti a creat pentru copii un abonament special, numit "Degeţel", cu patru spectacole la preţ de două. Abonamentul include două spectacole la Sala Mare a ONB şi alte două spectacole care pot fi alese de public ca bonus, dintre spectacolele Studioului Experimental de Operă şi Balet pentru copii (Sala Studio). Biletele la această categorie au următoarele preţuri: categoria I - 110 lei, categoria a II-a - 90 de lei şi categoria a III-a - 50 de lei.

Abonamentele pot fi achiziţionate direct de la casa de bilete a instituţiei, de luni până duminică, între orele 9.00 - 13.00 şi 15.00 - 19.00, sau online de pe site-ul http://tickets.operanb.ro/.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici