Absolvire cu trupa Vama! Pe 18 iunie, toţi absolvenţii pot avea un altfel de banchet

  • Trupa Vama a venit cu iniţiativa de a-i susţine pe tinerii absolvenţi prin organizarea Vama Absolvirus Party
  • Concertul prin live streaming va avea loc pe 18 iunie, de la ora 19.00
  • Organizatorii te lasă să faci dedicaţii, să interacţionezi cu trupa şi, neaparat, să te distrezi cât mai mult
284 afișări

Nu ai parte de un bachet de absolvire? Nu fi dezamăgit! Trupa Vama îţi cântă live la Vama Absolvirus Party, atât ţie, cât şi tuturor absolvenţilor. Concertul online va avea loc pe 18 iunie, de la ora 19.00. Te poţi distra împreună cu prietenii tăi şi cei de la Vama pe live streaming. Antonia Pup, una dintre absolvente, a mărturisit că aşteaptă cu nerăbdare acest party.

„În urma acestei iniţiative, foarte mulţi elevi vor simţi că au avut cu adevărat o petrecere de absolvire, poate chiar mai frumoasă decât ar fi avut în mod normal şi mai specială", spune Antonia Pup, care este şi Preşedinta Consiliului Naţional al Elevilor. 

Tudor Chirilă de la Vama a explicat cum va decurge eventul.

„Pe vamamusic.ro noi am făcut patru secţiuni în care ei se pot înscrie, îşi pot trimite filmuleţele, pot de exemplu să îşi trimită o parte din cântecul '18 ani' cântat şi noi să le suprapunem”, a spus acesta. 

El a povestit cum a decurs petrecerea de absolvire a liceului, în cazul său. 

„Aia de la liceu, am spus-o şi într-o poveste.. nu prea mi-o amintesc foarte bine. Teribilist fiind m-am îmbătat înainte de începerea petrecerii şi m-am trezit când nu mai era nimic haios. Impărtăşeşte această problemă şi vecinul meu Smiley”, a spus Chirilă, râzând. 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici