Accesul la concertul susţinut de Schoenbrunn Palace Orchestra în Bucureşti, permis de la ora 19.00

Accesul la concertul pe care Shoenbrunn Palace Orchestra, una dintre cele mai prestigioase orchestre simfonice din lume, îl va susţine vineri, la Sala Palatului din Bucureşti, va fi permis de la ora 19.00, informează organizatorii evenimentului, GQEntertainment.

121 afișări
Imaginea articolului Accesul la concertul susţinut de Schoenbrunn Palace Orchestra în Bucureşti, permis de la ora 19.00

Palatul Schoenbrunn (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, orchestra va fi însoţită de Wiener Hof Ballet, un ansamblu de balet format din cinci perechi de dansatori, printre care şi Eva & Michael Moza. Astfel, iubitorii muzicii simfonice şi mai ales cei ai lui Johann Strauss vor avea privilegiul de a întâmpina sărbătorile de iarnă într-o manieră clasică, prin eleganţa muzicală a secolelor XVIII - XIX, alături de celebra orchestră de la Viena, formată din dirijorul Guido Mancusi, soprana Elisabeth Pratscher şi baritonul Rafael Fingerlos.

Spectacolul va începe la ora 20.00, iar, de la 21.15, va fi pauză, urmând ca, de la ora 21.30, concertul să continue până la 22.30.

Potrivit organizatorilor, este interzis accesul la spectacol cu următoarele obiecte: artificii, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanţuri, obiecte periculoase, băuturi şi mâncare, sticle, bidoane de plastic, conserve, bagaje şi genţi voluminoase, aparate foto profesionale şi semiprofesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video. În cazul în care spectatorii vor avea asemenea obiecte asupra lor, acestea vor fi confiscate.

Accesul la spectacol va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugaţi să aibă asupra lor şi un act de identitate valid. De asemenea, fumătorii sunt rugaţi să păstreze biletul, pentru a ieşi afară. Aceştia vor primi la ieşire şi o brăţară pentru identificare, informează organizatorii.

Schoenbrunn Palace Orchestra, orchestră de renume la nivel internaţional, transpune muzical era imperială plină de farmec a Vienei, având, totodată, o tradiţie îndelungată de lucru alături de cântăreţi de operetă şi dansatori de balet.

Fondată în 1997, efectivul instrumental asigură reprezentaţiile la Opera din Viena şi la festivalurile din Salzburg. În plus, orchestra se distinge prin unicitatea sunetului, prezenţa scenică şi aspect vestimentar impecabile. Schoenbrunn Palace Orchestra este devotată muzicii de curte vieneze, mai ales valsurilor lui Johann Strauss, dar şi lucrărilor muzicale ale lui Wolfgang Amadeus Mozart, Joseph Haydn şi Franz Schubert.

Concertele susţinute de orchestra vieneză au loc în Orangeria Schoenbrunn, un spaţiu artistic unic cu o bogată istorie muzicală, care s-a transformat în timp într-un renumit spaţiu pentru evenimente culturale.

Schoenbrunn Palace Orchestra realizează turnee şi la nivel internaţional, atât în Europa, cât şi peste ocean, fiind primită cu entuziasm în Suedia, Finlanda, Danemarca, Germania, Elveţia, Italia, România, Olanda, Spania, Japonia, China, Croaţia şi Rusia.

Fiecare spectacol este special, orchestra luând în considerare şi cererile de muzică individuale, care pot fi personalizate pentru orice eveniment şi ocazie.

Preţurile biletelor pentru acest spectacol diferă în funcţie de categorie: VIP - 500 de lei, categoria I - 300 de lei, categoria II - 200 de lei, categoria III - 100 de lei. Biletele se găsesc pe eventim.ro, salapalatului.ro, bilete.ro şi blt.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici