Actorul Ashvin Luximon a murit la vârsta de 38 de ani

Ashvin Luximon, starul din EastEnders, care a apărut în 146 de episoade, a murit la vârsta de 38 de ani, potrivit Sky News.

4390 afișări
Imaginea articolului Actorul Ashvin Luximon a murit la vârsta de 38 de ani

Ashvin Luximon, care l-a interpretat pe Asif Malik în EastEnders, a murit la vârsta de 38 de ani.

Actorul - care a apărut în lunga telenovelă BBC între 1999 şi 2003 - a murit pe 23 iulie „din cauza unui anevrism”, a anunţat familia sa.

Personajul său, care a apărut în 146 de episoade din EastEnders, a fost prieten de şcoală cu Martin Fowler, cei doi intrând adesea în probleme împreună.

O pagină de internet creată de familia sa i-a adus un omagiu unui „fiu, frate şi prieten iubitor”.

„Acest site este un omagiu adus lui Ash, care a decedat pe 23 iulie 2022, din cauza unui anevrism”, au scris ei.

„Moartea neaşteptată a lui Ash ne-a lovit pe toţi din greu, dar vrem să ne facem timp să ne amintim de spiritul său mai mare decât viaţa. A iubit şi a fost iubit de atât de mulţi. Cânta o melodie de karaoke bună şi avea o voce suficient de puternică pentru a fi auzită din spaţiu. A adus râsete şi cele mai bune îmbrăţişări”, scrie pe pagina creată.

Luximon, care era din Enfield, nordul Londrei, a mai apărut în Grange Hill şi în serialul TV Hope and Glory.

Înmormântarea sa a avut loc pe 11 august, iar prietenii şi familia au fost rugaţi să „poarte culori pentru a-i sărbători viaţa aşa cum şi-ar fi dorit el”.

În loc de flori, cei îndureraţi au fost rugaţi să facă donaţii pentru organizaţii de caritate.

Fotografiile de pe site-ul de omagiere includ actorul vorbind la o nuntă, o fotografie de la începutul şcolii secundare şi o imagine recentă alb-negru a actorului într-un cadru cu o lumânare cu ulei arzând în memoria sa.

Ultima sa apariţie în serialul EastEnders a fost în octombrie 2003, când personajul său a primit rezultatele de la bacalaureat şi a plecat pentru a merge la facultate.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici