Actorul Chase Coleman, cunoscut din "Boardwalk Empire", este invitat la East European Comic Con | VIDEO

Actorul Chase Coleman, cunoscut publicului din serialele "Boardwalk Empire" şi "The Originals", este invitat la cea de-a cincea ediţie a East European Comic Con, un eveniment care va avea loc la complexul Romexpo din Bucureşti, în perioada 18 - 20 mai.

241 afișări
Imaginea articolului Actorul Chase Coleman, cunoscut din "Boardwalk Empire", este invitat la East European Comic Con | VIDEO

Actorul Chase Coleman, cunoscut din "Boardwalk Empire", este invitat la East European Comic Con

Actorul Chase Coleman a devenit cunoscut cu rolul vârcolacului Oliver din "The Originals", spin off-ul serialului "The Vampire Diaries", precum şi cu cel al infamului Billy Winslow din "Boardwalk Empire", o producţie HBO premiată cu Globul de Aur şi Emmy, vine pentru prima dată în România, la East European Comic Con, anunţă organizatorii evenimentului, într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Totodată, Chase Coleman a avut apariţii episodice în seriale de succes precum "The Good Wife", "Gossip Girl", "Law & Order: Criminal Intent" şi "Kings".

Actorul american este cunoscut şi drept un foarte bun cântăreţ, în perioada liceului el făcând parte dintr-o trupă de rock locală. În cadrul convenţiilor la care a participat ca invitat, acesta nu s-a sfiit să-şi etaleze look-ul de star rock, interpretând diverse refrene de top, în mod spontan, la insistenţele fanilor.

Alături de Chase Coleman, la cea de-a cincea ediţie East European Comic Con este invitat şi actorul Jim Beaver, cunoscut pentru rolurile emblematice din "Supernatural", "Deadwood", "Justified" şi "Harper’s Island".

East European Comic Con a devenit deja un punct de referinţă în circuitul convenţiilor europene dedicate pasionaţilor de filme, seriale, jocuri video, boardgames, cosplay şi multe altele şi va avea loc la Romexpo, în pavilioanele B1 şi C1.

În 2017, peste 45.000 de fani s-au putut bucura de prezenţa actorilor Nathaniel Buzolic ("The Vampire Diaries", "The Originals"), Tom Wlaschiha ("Game of Thrones"), Ellie Kendrick ("Game of Thrones", "Misfits"), Christopher Judge ("Stargate SG-1", "God of War"), Jefferson Hall ("Vikings"), Craig Parker ("Spartacus", "Lord of the Rings"), au putut lua parte la concursul de cosplay, au putut testa cele mai bune jocuri video pe echipamente de ultimă generaţie, au gustat din cele mai delicioase mâncăruri în zona de street food şi au plecat acasă cu obiectele de pop culture preferate din zona de târg.

Abonamentele valabile toate cele trei zile se pot achiziţiona online, de pe site-ul www.comic-con.ro/tickets, iar biletele în format fizic pot fi găsite în magazinele din reţeaua Eventim.

East European Comic Con este organizat de Asociaţia Culturală Kesenai şi Kickoff Events.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici