Actorul principal al filmului „Ferrari” nu a avut voie să conducă maşini Ferrari la filmări

Actorul Adam Driver nu a avut voie să conducă maşinile Ferrari în filmul său „Ferrari”, potrivit Reuters.

4445 afișări
Imaginea articolului Actorul principal al filmului „Ferrari” nu a avut voie să conducă maşini Ferrari la filmări

Actorul principal al filmului „Ferrari” nu a avut voie să conducă maşini Ferrari la filmări

Adam Driver, starul filmului „Ferrari", a dezvăluit joi că nu i s-a permis să conducă niciuna dintre maşinile de curse care apar în filmul biografic al celebrului constructor auto italian Enzo Ferrari.

„Au fost cele mai înfricoşătoare lucruri de pe platou, dar nu m-au lăsat să conduc maşinile din motive de asigurare", a declarat Driver.

Filmul relatează evenimentele din 1957, un an cheie din viaţa lui Ferrari, în care constructorul se luptă pentru a-şi menţine compania pe linia de plutire, se confruntă cu traume personale şi se luptă cu rivalul Maserati pentru supremaţia în circuit.

Regizat de cineastul veteran Michael Mann, „Ferrari" prezintă secvenţe pline de adrenalină cu maşinile sport. Pe lângă faptul că a construit replici exacte ale maşinilor, Mann a avut grijă să reproducă sunete autentice, înregistrând zgomotele maşinilor originale, inclusiv un vechi Maserati de curse deţinut de Nick Mason, toboşarul grupului rock Pink Floyd.

„Nu există nimic asemănător. Sunt frumoase, ameninţătoare şi sălbatice", a declarat Mann.

„Ferrari" este unul dintre cele 23 de filme care concurează pentru prestigiosul premiu Leul de Aur la Festivalul de Film de la Veneţia. Evenimentul se desfăşoară până pe 9 septembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ferrari,
film,
maşină

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici