Actorul Radu Iţcuş a murit la vârsta de 69 de ani

Actorul Radu Iţcuş a murit la vârsta de 69 de ani, după o lungă şi grea suferinţă, iar înmormântarea va avea loc marţi, de la ora 12.00, la Cimitirul Voluntari, în capela căruia se află depus trupul neînsufleţit al artistului, informează Teatrul Naţional Bucureşti (TNB).

1141 afișări
Imaginea articolului Actorul Radu Iţcuş a murit la vârsta de 69 de ani

Radu Itcus

Răducu Iţcuş, născut pe 27 iulie 1944, a jucat în numeroase spectacole la Teatrul Naţional Bucureşti şi Teatrul Naţional "Lucian Blaga" din Cluj-Napoca, în perioada 1969 - 1997.

Printre spectacolele în care a jucat se numără "Idiotul", "Coana Chiriţa", "Tragedia optimistă", "Regele Lear", "Săptămâna patimilor", "Bună dimineaţa, primăvara", "Dulcea pasăre a tinereţii", "Zodia taurului", "Apus de soare", "Îmblânzirea scorpiei", "Richard al III-lea", "Maşina de scris", "Trandafirii roşii", "O scrisoare pierdută", "Monolog cu faţa la perete", "Hagi Tudose", "A douăsprezecea noapte", "Moştenirea", "O scrisoare pierdută", "Cine are nevoie de teatru", "Iona".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici