Actorul Thomas Lister Jr., cunoscut pentru rolul lui Deebo în „Vineri”, a murit. Avea simptome de Covid-19

Actorul Thomas Lister Jr., cunoscut pentru rolul Deebo în „Vineri”, a murit. Managerul actorului, Cindy Cowan, spune că actorul avea simptome de coronavirus şi se simţea rău de mai mult timp.

1040 afișări
Imaginea articolului Actorul Thomas Lister Jr., cunoscut pentru rolul lui Deebo în „Vineri”, a murit. Avea simptome de Covid-19

Actorul Thomas Lister Jr., cunoscut pentru rolul lui Deebo în „Vineri”, a murit. Avea simptome de Covid-19

Thomas Lister Jr. era poreclit „Tiny” („Micuţul” - n.r.), a fost găsit joi mort în casa sa, după ce a avut simptome de Covid-19, a declarat managerul său pentru CNN.

Actorul în vârstă de 62 de ani a început să se simtă rău în urmă cu o săptămână, dar simptomele „s-au înrăutăţit rapid”, a afirmat managerul Cindy Cowan.

Actorul nu putea respira şi se simţea foarte slăbit, a spus ea.

Lister trebuia să meargă pe platouri pentru un nou film, weekendul trecut, însă şi-a anulat angajamentele pentru că se simţea slăbit şi respira greu.

Lister a fost cunoscut pentru rolul său Deebo din „Vineri”, unde a jucat alături de Ice Cube.

A apărut şi cu Hulk Hogan în "No Holds Barred".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici