Actorul Tom Sizemore, cunoscut din Saving Private Ryan, a murit la 61 de ani

Actorul american Tom Sizemore, cunoscut mai ales pentru rolul din Saving Private Ryan, a murit la 61 de ani, a anunţat managerul său, potrivit BBC.

1356 afișări
Imaginea articolului Actorul Tom Sizemore, cunoscut din Saving Private Ryan, a murit la 61 de ani

Actorul Tom Sizemore, cunoscut din Saving Private Ryan, a murit la 61 de ani

Tom Sizemore se afla în comă după un anevrism cerebral. Managerul său, Charles Lago, a declarat că a actorul murit vineri într-un spital din California.

„Familia Sizemore a fost consolată de sutele de mesaje de susţinere”, a declarat Lago.

El a precizat că fiii lui Sizemore sunt devastaţi şi a cerut ca intimitatea lor să fie respectată.

Născut în Detroit, Sizemore a obţinut o diplomă de master în teatru înainte de a remarca la Hollywood cu un rol secundar în filmul lui Oliver Stone „Born on the Fourth of July”, în 1989.

El a jucat roluri mai importante în drame din anii 1990, precum True Romance, de Ridley Scott, Devil in a Blue Dress, alături de Denzel Washington, şi filmul biografic Wyatt Earp, alături de Kevin Costner.

În filmul premiat cu Oscar „Saving Private Ryan” a jucat rolul loialului sergent Horvath.

Sizemore a fost nominalizat la Globul de Aur pentru interpretarea unui mafiot în filmul de televiziune din 1999, Witness Protection.

În autobiografia sa, actorul a scris despre dependenţele de heroină şi metamfetamină.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tom sizemore,
murit,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici