Adevărul Holding nu va mai vinde publicitate la tutun

Adevărul Holding anunţă că începând de joi nu va mai publica în paginile tipărite sau electronice ale produselor sale reclame care au legătură cu industria tutunului, se arată într-un comunicat al trustului remis, joi seară, agenţiei MEDIAFAX.

83 afișări
Imaginea articolului Adevărul Holding nu va mai vinde publicitate la tutun

Adevărul Holding nu va mai vinde publicitate la tutun

Conform documentului citat, publicaţiile "Adevărul", "Adevărul de Seară" şi "Click!", dar şi revistele care apar sub egida Adevărul Holding, nu vor mai accepta spre publicare machete plătite care au, fie şi indirect, legătură cu industria ţigaretelor şi a produselor din tutun.

"Decizia include orice fel de formă publicitară plătită legată de industria tutunului, fie că este vorba despre machete tradiţionale de advertising, cazuri de business sau cereri de angajare în domeniu", se mai arată în document.

Comunicatul, semnat de directorul general al Adevarul Holding, Peter Imre - fost director Corporate Affairs Phillip Morris, timp de 11 ani - mai arată că decizia se aplică, tot de joi, şi variantelor online ale tuturor publicaţiilor trustului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici