Adolescenţii îşi pot cunoaşte scriitorii preferaţi printr-un proiect demarat de Editura Trei

Editura Trei iniţiază o serie de evenimente dedicate tinerilor săi cititori, întâlnirile "Young Fiction Connection" propunând aducerea cât mai aproape a adolescenţilor şi a autorilor preferaţi de ei, prin intermediul unor video-conferinţe lunare.

152 afișări
Imaginea articolului Adolescenţii îşi pot cunoaşte scriitorii preferaţi printr-un proiect demarat de Editura Trei

Adolescenţii îşi pot cunoaşte scriitorii preferaţi printr-un proiect demarat de Editura Trei (Imagine: Liviu Matei/ Arhiva Mediafax Foto)

Proiectul debutează pe 26 februarie, ora 18.00, la Cărtureşti Verona, printr-o întâlnire cu Jenny Han, autoarea cărţilor "Tuturor băieţilor pe care i-am iubit" şi "P.S. Te mai iubesc şi-acum".

Jenny Han va povesti despre experienţa sa de tânără autoare, va dezvălui o parte dintre proiectele sale viitoare şi va răspunde întrebărilor venite din partea publicului.

Jenny Han a scris primul său roman, "Shug" (2006), pe când era încă la colegiu. Au urmat seriile de succes "The Summer I Turned Pretty" (bestseller New York Times) şi "Burn for Burn" (scrisă împreună cu Siobhan Vivian). În 2014, a publicat "Tuturor băieţilor pe care i-am iubit", un roman sensibil şi amuzant, care sondează trăirile unei adolescente în pragul maturizării. Lara Jean descoperă cât de important este să-ţi asumi sentimentele şi să-ţi asculţi inima. "P.S. Te mai iubesc şi-acum" este continuarea emoţionantă a bestsellerului internaţional "Tuturor băieţilor pe care i-am iubit", carte în care vedem iubirea prin ochii frumoasei Lara Jean.

"O emoţionantă explorare a iubirii adolescentine", au scris jurnaliştii de la Kirkus Reviews despre romanul "P.S. Te mai iubesc şi-acum".

"Felul de a fi al Larei Jean – cu capul în nori, timidă, capabilă de emoţii puternice şi complet naivă când vine vorba de băieţi – sporeşte farmecul acestei poveşti speciale", scrie Publishers Weekly.

În luna martie "Young Fiction Connection" continuă seria întâlnirilor cu Leigh Bardugo, iar în aprilie cu Patrick Ness.

Intrarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici