Adrian Ursu a fost numit director de integrare editorială al Intact Media Group

Adrian Ursu a fost numit director de integrare editorială al Intact Media Group, urmând să coordoneze comunicarea dintre entităţile grupului la nivel de conţinut şi să armonizeze zona editorială a diviziilor broadcast, print şi online.

547 afișări
Imaginea articolului Adrian Ursu a fost numit director de integrare editorială al Intact Media Group

Adrian Ursu a fost numit director de integrare editorială al Intact Media Group (Imagine: Oana Fofiu/Mediafax Foto)

Prin numirea lui Adrian Ursu în această funcţie se vizează "crearea şi valorificarea unor centre comune de conţinut, care să asigure acoperirea şi abordarea completă a materialului jurnalistic relevant".

Adrian Ursu are o experienţă de 14 ani în presa scrisă din România şi de 5 ani în televiziune. În perioada 1992 - 2005 a fost, pe rând, reporter, ziarist de investigaţie, corespondent de război, şef al departamentului politic şi redactor-şef adjunct la Adevărul. În februarie 2008, Adrian Ursu s-a alăturat echipei Cotidianul, unde a fost membru în consiliul editorial, până în 2009, când a devenit redactor-şef al publicaţiei. În ceea ce priveşte activitatea sa în televiziune, Adrian Ursu a fost realizator de emisiuni la TVR şi la Realitatea TV - "Eurosceptici", "Oamenii Realităţii" şi "Ora de foc".

Adrian Ursu s-a alăturat trustului Intact în martie 2011. Până în luna februarie a acestui an, Adrian Ursu şi Oana Stancu au realizat emisiunea "Ora de foc" la Realitatea TV. După ce emisiunea lor a fost scoasă din grila Realitatea TV, cei doi jurnalişti au fost cooptaţi în echipa Antena 3. Astfel, din 2 aprilie, Adrian Ursu este invitat permanent al emisiunii "Exces de putere", realizată de Oana Stancu şi difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 19.00, pe Antena 3.

Trustul de media Intact este controlat de familia Voiculescu. Din Intact Media Group fac parte televiziunile Antena 1, Antena 2, Antena 3, Antena Internaţional, Euforia TV şi Gsp TV, posturile de radio Radio ZU şi Romantic FM, publicaţiile Jurnalul Naţional, Gazeta Sporturilor, Săptămâna Financiară, Financiarul, Felicia, Top Gear şi Confidenţial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici