Adrian Ursu va părăsi echipa Gândul până la sfârşitul anului

Adrian Ursu, unul din membrii fondatori ai ziarului Gândul, îşi va depune demisia din funcţia de redactor-şef al ziarului până la sfârşitul acestui an, părăsind echipa de jurnalişti alături de care a lucrat timp de 15 ani.

1 afișare
Imaginea articolului Adrian Ursu va părăsi echipa Gândul până la sfârşitul anului

Adrian Ursu va părăsi echipa Gândul până la sfârşitul anului

"E o decizie pe care am luat-o foarte greu, cu ceva timp în urmă. Am schimbat multe împreună cu această echipă. Nu e uşor să te desparţi de oameni cu care ai trăit mai mult decât cu propria familie. Voi rămâne alături de echipa ziarului până la sfârşitul anului, când îmi voi depune demisia", a declarat pentru MEDIAFAX Adrian Ursu.

Adrian Ursu a mai precizat că nu a dorit să plece până nu s-a realizat relansarea ziarului. "Am dorit să facem relansarea ziarului şi să-i ajut până la capăt. Am amânat această decizie fiindcă am dorit să-mi fac datoria până la capăt", a declarat Ursu, referindu-se la succesul ziarului, implicit la creşterea audienţelor în urma relansării.

Redactorul-şef al ziarului Gândul a mai declarat pentru MEDIAFAX că planurile sale pot include şi alte domenii, în afară de presă. "Am până în prezent diferite propuneri, însă nu toate variantele cuprind presa", a precizat Ursu.

Decizia de a demisiona nu a venit pe fondul unor neînţelegeri cu conducerea Gândul, fiind determinată mai mult de motive personale."S-au adunat foarte mulţi ani care m-au tocit, e un cumul de factori, nu e nimic legat de conducere", a mai declarat Adrian Ursu.

Directorul cotidianului Gândul, Cristian Tudor Popescu, a declarat pentru MEDIAFAX că, deocamdată, nu a "primit pe masă demisia lui Adrian Ursu" şi că va putea face o declaraţie în momentul când se va produce acest lucru. Conform procedurilor, Adrian Ursu ar trebui să-şi prezinte demisia directorului ziarului, după cum a mai afirmat Cristian Tudor Popescu.

Adrian Ursu este redactor-şef al cotidianului Gândul, înfiinţat în 2005, după ce cea mai mare parte a echipei şi-a dat demisia de la cotidianul Adevărul. Până în acel moment, Adrian Ursu fusese redactor-şef adjunct la Adevărul, alături de Bogdan Chirieac şi Lelia Munteanu. Redactor-şef al ziarului Adevărul era Cristian Tudor Popescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici