Adriana Pava, Marius Huc şi Octavian Basoc - şefi peste Ştirile Antena 1 şi Antena 3

Adriana Pava preia, începând cu 1 septembrie, funcţia de redactor-şef al Departamentului Ştiri Antena 1, în timp ce Marius Huc va fi noul redactor-şef Antena 3, iar Octavian Basoc va fi producător general Ştiri Antena 1 şi Antena 3.

1476 afișări
Imaginea articolului Adriana Pava, Marius Huc şi Octavian Basoc - şefi peste Ştirile Antena 1 şi Antena 3

Adriana Pava, Marius Huc şi Octavian Basoc - şefi peste Ştirile Antena 1 şi Antena 3

"Aceste schimbări survin ca parte a strategiei Intact Media Group pe termen lung, strategie care vizează consolidarea, dezvoltarea şi creşterea brandurilor sale. Procesul a început în mod natural cu numirea lui Alin Romaşcan, la 15 iunie, în funcţia de Head of News. Cred cu tărie că, în acest moment, avem o echipă de ştiri foarte puternică şi, atât eu cât şi Alin Romaşcan, suntem hotărâţi să consolidăm această echipă pe termen lung", a declarat Mihai Gâdea, director general Antena 3.

Pe de altă parte, fostul redactor-şef al Ştirilor Antena 1, Gheorghe Voicu, va rămâne în cadrul trustului Intact şi va ocupa o funcţie care "va fi comunicată ulterior", au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii grupului de presă. Gheorghe Voicu a preluat poziţia de redactor-şef la Observatorul postului Antena 1 în august 2009.

În schimb, fostul redactor-şef al Ştirilor Antena 3, Aura Ţiţirigă, a demisionat în luna iulie. Ea a lucrat în cadrul trustului Intact peste zece ani.

Adriana Pava lucrează de 12 ani în trustul Intact şi a crescut profesional treptat până la funcţia de redactor-şef adjunct "Observator 19".

Marius Huc activează de 17 ani în presa românească, ocupând diferite funcţii în departamentele de ştiri ale mai multor televiziuni. El a fost şi producătorul emisiunii lui Răzvan Dumitrescu. Odată cu preluarea funcţiei de redactor-şef Antena 3, Marius Huc nu va mai fi producător al emisiunii "Subiectiv", prezentată de Răzvan Dumitrescu, atribuţiile acestuia urmând să fie preluate de echipa de producţie a programului, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii trustului Intact.

Octavian Basoc are o experienţă de 19 ani în televiziune şi a lucrat numai în departamentele de ştiri, ocupând funcţii ca producător general la TVR şi producător general şi director de producţie la Antena 3.

Posturile Antena 1 şi Antena 3 fac parte din trustul de media Intact, controlat de familia Voiculescu.

Intact Media Group deţine şi televiziunile Antena 2, Antena Internaţional, Euforia TV şi Gsp TV, posturile de radio Radio ZU şi Romantic FM, publicaţiile Jurnalul Naţional, Gazeta Sporturilor, Săptămâna Financiară, Financiarul, Felicia, Top Gear şi Confidenţial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici