Aerosmith amână şase spectacole din turneul de adio din cauza unor probleme medicale ale solistului

Trupa rock americană Aerosmith a amânat şase dintre spectacolele din turneul de adio din America de Nord din cauza faptului că solistul Steven Tyler are probleme la corzile vocale.

256 afișări
Imaginea articolului Aerosmith amână şase spectacole din turneul de adio din cauza unor probleme medicale ale solistului

Aerosmith amână şase spectacole din turneul de adio din cauza unor probleme medicale ale solistului

Grupul a început turneul „Peace Out" în luna septembrie. Celebra trupă urma să concerteze marţi la Toronto, dar concertul a fost amânat până în februarie 2024, potrivit BBC. Spectacolele din Detroit, Chicago, Washington DC şi Raleigh, Carolina de Nord, au fost şi ele afectate. Conform noului program, următorul concert va fi luna viitoare în Tampa, Florida.

Ultimul turneu Aerosmith trebuia să se încheie la Montreal, pe 26 ianuarie, anul viitor. Din cauza reprogramărilor, turneul de adio va fi prelungit cu câteva săptămâni, ultimul spectacol fiind programat în Cleveland, Ohio, pe 29 februarie.

Într-o declaraţie postată online, solistul Tyler, în vârstă de 74 de ani, a transmis un mesaj online spunând că are „inima frântă".

„Mi se rupe inima să spun că am primit ordine stricte de la medic să nu cânt în următoarele 30 de zile. Am suferit leziuni ale corzilor vocale în timpul spectacolului de sâmbătă care a dus la sângerări ulterioare. Va trebui să amânăm câteva concerte pentru a putea reveni şi a vă oferi spectacolul pe care îl meritaţi", a spus el.

Fanii îşi pot păstra biletele, care vor fi valabile pentru noile date, sau pot solicita o rambursare, au anunţat organizatorii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici