Al Pacino va deveni tată pentru a patra oară la 82 de ani

Iubita îndrăgitului actor, Noor Alfallah, este cu 53 de ani mai tânără decât el şi este în prezent însărcinată în 8 luni cu cel de-al patrulea copil al starului din ”Scarface”.

2733 afișări
Imaginea articolului Al Pacino va deveni tată pentru a patra oară la 82 de ani

Sursa foto: Twitter

Al Pacino şi iubita sa, Noor Alfallah, aşteaptă primul lor copil împreună, a confirmat un reprezentant al actorului în vârstă de 82 de ani.
 
Alfallah, în vârstă de 29 de ani, este în prezent însărcinată în opt luni cu cel de-al patrulea copil al starului din "Scarface". Cei doi se află într-o relaţie încă din aprilie 2022, după ce au fost fotografiaţi la ieşirea din restaurantul Felix din Venice, California, relatează NBC News
 
Alfallah a mai fost împreună cu legendarul muzician Mick Jagger în 2017 şi lucrează în industria cinematografică.
 
Ea a studiat filmul în facultate, obţinând diploma de licenţă de la Şcoala de Arte Cinematografice a Universităţii din California de Sud, iar masteratul în producţie de film şi televiziune de la UCLA.
 
Este cunoscută pentru că a produs filmele Billy Knight, Little Death şi Brosa Nostra.
 
Actorul din ”Naşul” are deja trei copii - doi cu Beverly D'Angelo şi unul cu Jan Tarrant.
 
Într-un interviu acordat publicaţiei The New Yorker în 2014, Pacino a destăinuit că nu vrea să fie ca tatăl său, care şi-a părăsit familia când avea 2 ani.
 
"Faptul că am avut copii a ajutat foarte mult. Am ştiut în mod conştient că nu vreau să fiu ca tatăl meu. Am vrut să fiu acolo. Am trei copii. Sunt responsabil faţă de ei. Sunt o parte din viaţa lor", a spus el, adăugând că atunci când nu este în preajma lor este "supărător pentru mine şi pentru ei".
 
Vestea bebeluşului lui Pacino vine în aceeaşi lună în care prietenul său de lungă durată şi fostul său coleg de scenă Robert De Niro a întâmpinat şi el un alt copil.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici