Alec Baldwin va fi din nou tată, la 62 de ani. Anunţul făcut de soţia actorului

  • Actorul american Alec Baldwin şi soţia lui, Hilaria, au dezvăluit că aşteaptă cel de-al cincilea copil al lor.
  • Hilaria Baldwin, scriitoare şi instructor de yoga, a dezvăluit că înainte de această sarcină a suferit două avorturi spontane.
  • Cei doi sunt căsătoriţi din 2012.
1167 afișări
Imaginea articolului Alec Baldwin va fi din nou tată, la 62 de ani. Anunţul făcut de soţia actorului

Alec Baldwin va fi din nou tată, la 62 de ani. Anunţul făcut de soţia actorului

Actorul american Alec Baldwin şi soţia lui, Hilaria, care, în ultimul an, a suferit două avorturi spontane, au dezvăluit că aşteaptă cel de-al cincilea copil al lor.

Copilul se va naşte în luna septembrie, a spus Hilaria, în vârstă de 36 de ani, care a anunţat vestea pe contul său de Instagram, potrivit contactmusic.com.

Cei doi, care sunt căsătoriţi din 2012, mai au împreună patru copii, cu vârste cuprinse între şase ani şi un an.

Hilaria este a doua soţie a actorului american Alec Baldwin, cunoscut pentru roluri în filme precum "Viaţă de stafie/ Beetlejuice" şi "Sferele de foc/ Great Balls of Fire!" şi apariţii în serialul TV "30 Rock" şi emisiunea "Saturday Night Live". Alec Baldwin mai are o fiică, Ireland, în vârstă de 24 de ani, cu fosta soţie, actriţa Kim Basinger.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici