Alecu Racoviceanu, Val Vâlcu şi Lidia Popeangă-Mitchevici - în colegiul editorial Puterea

Jurnaliştii Alecu Racoviceanu, Val Vâlcu şi Lidia Popeangă-Mitchevici vor face parte din colegiul editorial care va conduce ziarul Puterea, ce urmează să fie lansat pe 14 aprilie, în 16 pagini full color şi un tiraj mediu de 25.000 de exemplare.

342 afișări

"Ziarul va fi condus, ca şi la Gardianul, de un colegiu editorial format din mine (Alexu Racoviceanu, n.r.), Lidia Popeangă-Mitchevici şi Val Vâlcu. Ceea ce ne dorim e să acordăm o mai mare putere şefilor de deptartamente, astfel că toate deciizile vor fi luate în şedinţe de redacţie", a declarat Racoviceanu pentru MEDIAFAX.

De asemenea, acesta a spus că ziarul va avea 50 - 55 de angajaţi, în prezent fiind deja angajaţi 35 - 40.

"Nişa de cititori de print a devenit atât de mică încât a o departaja dincolo de împărţirea clasică e o greşeală. Ceea ce până anul trecut numeam ziar generalist cuprinde ce cuprindeau vechile nişte. Cred că există trei mari nişte: sport, tabloid şi celelalte", a spus Racoviceanu, întrebat ce profil va avea noua publicaţie. El a subliniat că probabil va exista uin accent mai mare pe investigaţii.

Ziarul Puterea va fi tipărit în 16 pagini full color, în 25.000 de exemplare. Întrebat de preţ, Racoviceanu a precizat că acesta va fi de "sub un leu". Ziarul este tipărit la tipografia Ringier.

Fostul preşedinte URSS Mihail Gorbaciov vine, pe 14 aprilie, la Bucureşti, la lansarea ziarului Puterea, a declarat, pentru MEDIAFAX, Adrian Thiess, managerul proiectului, despre care a precizat că nu are "absolut nicio legătură cu trustul Realitatea-Caţavencu".


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici