Alexandru Papadopol revine în teatru, în piesa "Autobahn"

Alexandru Papadopol, interpretul lui Bobby Iordache din serialul "Pariu cu viaţa", difuzat în fiecare luni, de la ora 20.30, la Pro TV, revine pe scena teatrului în piesa "Autobahn", scrisă de Neil LaBute, în regia lui Mihai Brătilă, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

183 afișări
Imaginea articolului Alexandru Papadopol revine în teatru, în piesa "Autobahn"

Alexandru Papadopol revine în teatru, în piesa "Autobahn"

"Piesa se joacă la Sala Mică a Teatrului de Comedie. Regia este semnată de bunul meu prieten, Mihai Brătilă, şi mai joc împreună cu Octavian Strunilă, un actor extrem de talentat şi cunoscut publicului, Laura Creţ, acriţă a Teatrului de Comedie, şi Simona Pop, o tânără absolventă a UNATC-ului", spune actorul din "Pariu cu viaţa".

Alexandru îşi dorea de mult timp să joace din nou la teatru, iar spectacolul "Autobahn", ce va avea premiera la începutul lunii martie la Teatrul de Comedie din Capitală, îi împlineşte această dorinţă.

"Piesa este despre cupluri şi problemele lor, legate de fidelitate şi dorinţă. Mă bucur foarte mult că m-am reîntors la teatru, aveam nevoie de lucru ăsta ca de aer. Premiera o să fie pe 3 martie, pentru ca apoi să jucăm piesa în aceeaşi sală", adaugă Alexandru Papadopol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici