Andi Lăzescu: Angajatul TVR care s-a aruncat de la balconul Parlamentului nu are probleme la serviciu

Alexandru Lăzescu, preşedintele-director general al Televiziunii Publice, a declarat pentru MEDIAFAX că angajatul TVR care s-a aruncat joi dimineaţă de la balconul Parlamentului nu are niciun fel de probleme la locul de muncă.

137 afișări
Imaginea articolului Andi Lăzescu: Angajatul TVR care s-a aruncat de la balconul Parlamentului nu are probleme la serviciu

Andi Lăzescu: Angajatul TVR care s-a aruncat de la balconul Parlamentului nu are probleme la serviciu (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Alexandru Lăzescu a spus că, în momentul de faţă, Televiziunea Publică cercetează situaţia angajatului TVR care s-a aruncat joi dimineaţă de la balconul Parlamentului.

"Pot să spun, în momentul de faţă, că el nu este în niciun fel de litigiu cu TVR şi nu are niciun fel de probleme legate de TVR", a spus Alexandru Lăzescu.

Bărbatul care s-a aruncat joi dimineaţă de la balconul Parlamentului este Adrian Sobaru, electrician la TVR, are 40 de ani, este căsătorit şi are doi copii - dintre care unul are o deficienţă -, el fiind nemulţumit că în urma măsurilor de austeritate luate de Guvern i-au fost retrase unele drepturi pe care le primea pentru copil.

Surse din televiziunea publică au declarat, pentru MEDIAFAX, că unul dintre copiii lui Adrian Sobaru suferă de autism. Adrian Sobaru nu avea o problemă legată de locul de muncă din TVR, ci era foarte nemulţumit că în urma măsurilor de austeritate luate de Guvern i-au fost retrase unele drepturi pe care le primea pentru copilul cu deficienţe.

Angajatul TVR s-a aruncat de la unul din balcoanele sălii de plen a Parlamentului în timp ce era dezbătută moţiunea de cenzură.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici