Andrea Bocelli joacă în filmul despre viaţa sa. Orb din copilărie, citea notele muzicale în Braille

Andrea Bocelli va avea o apariţie în filmul despre viaţa sa, intitulat "The Music Of Silence" şi bazat pe memoriile tenorului. Rolul alter-ego-ului său din film, pe nume Amos Bardi, va fi jucat de Toby Sebastian. Filmul va spune povestea muzicianului orb de la 12 ani, care citea notele în Braille.

2580 afișări
Imaginea articolului Andrea Bocelli joacă în filmul despre viaţa sa. Orb din copilărie, citea notele muzicale în Braille

Andrea Bocelli joacă în filmul despre viaţa sa. Orb din copilărie, citea notele muzicale în Braille

Andrea Bocelli va juca în "The Music of Silence", un film biografic bazat pe memoriile tenorului.

Muzicianul a filmat secvenţe din spectacolul în care interpretează aria "Nessun Dorma" de Puccini, pe scena studio-urilor Cinecitta din Roma, pentru viitorul film, potrivit The Hollywood Reporter. Dar Andrea Bocelli va avea doar o scurtă apariţie în film. Toby Sebastian a fost ales să-l interpreteze pe alter-ego-ul lui Andrea Bocelli, ce poartă numele de Amos Bardi.

Antonio Banderas va juca rolul maestrului cântăreţului. Luisa Ranieri şi Jordi Molla vor juca rolurile mamei şi tatălui muzicianului.

Filmul biografic va spune povestea vieţii lui Bocelli. Copil din Italia, născut cu o formă gravă de glaucom, Andrea Bocelli a orbit total la vârsta de doisprezece ani, după un accident petrecut în timp ce juca fotbal.

Totuşi, copilul orb s-a străduit din pasiune pentru muzică. Andrea Bocelli citea notele muzicale în Braille. S-a înscris la facultatea de drept, dar şi la numeroase show-uri de talente.

De asemenea, filmul va înfăţişa momentul în care a fost descoperit de Luciano Pavarotti, atunci când l-a auzit interpretând "Miserere", de Gregorio Allegri.

Mai multe detalii despre filmul biografic, aici

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici