Andreea Esca va prezenta Ştirile Pro TV de pe Arena Naţională, miercuri, la Finala Europa League

Andreea Esca va prezenta Ştirile Pro TV de pe Arena Naţională, miercuri, la Finala Europa League, evenimentul sportiv al anului în România, transmis în direct de Pro TV, informează un comunicat al postului.

457 afișări
Imaginea articolului Andreea Esca va prezenta Ştirile Pro TV de pe Arena  Naţională, miercuri, la Finala Europa League

Andreea Esca va prezenta Ştirile Pro TV de pe Arena Naţională, miercuri, la Finala Europa League

Fericită să poată fi în mijlocul evenimentelor, când stadionul devine studioul de Ştiri al Pro TV, Andreea Esca va fi în mijlocul mulţimii pentru a reda pe viu pulsul evenimentelor.

"Miercuri seară, pentru România este seară fotbalului de înaltă clasă şi ziua în care ţara noastră va demonstra că este în stare să găzduiască şi să organizeze un eveniment de talie mondială. Aşa că am considerat o idee foarte bună să acopăr acest subiect de la faţa locului. Milioane de oameni aşteaptă Finala Europa Legue, iar eu sunt fericită să fiu atât de aproape de teren, în atmosfera unui eveniment de o asemenea anvergură, pentru a-i informă cât mai bine, şi mai prompt, pe telespectatorii Pro TV", spune Andreea Esca.

Pentru a acoperi impecabil evenimentul, pe stadion se vor mai afla corespondentul Ştirilor Pro TV Lavinia Petrea, Cristian Leonte, prezentatorul Ştirilor Nopţii, şi Ioana Cosma, prezentator sport.ro. Ei vor transmite ştiri calde, de la faţă locului, în timp ce alţi corespondenţi ai Ştirilor Pro TV, printre care Cătălin Radu Tănase, Andreea Marinescu, Irina Gologan, Paul Angelescu, Ovidiu Oanţă şi Ramona Pauleanu, se vor afla în Centrul Vechi al Bucureştiului, în zona celor două tabere ale suporterilor şi oriunde se întâmplă lucruri demne de semnalat.

Mai mult decât atât, un elicopter al Ştirilor Pro TV va survola Bucureştiul şi va urmări de sus drumul echipelor spre stadion.

Evenimentul sportiv al anului 2012 în România, Finala Europa League este momentul în care o lume întreagă va fi cu ochii pe Bucureşti, iar seară de 9 mai va intra în istorie drept cea în care românii îşi împlinesc un vis. Şi-au dorit timp de două decenii să ajungă în finala europeană, iar acum se întâmplă ca o finală să ajungă la români. Cum este Bucureştiul văzut de sus într-o astfel de zi şi cum e să fii pentru o seară în centrul lumii, telespectatorii vor vedea mâine la Pro TV, începând cu ora 19.00, când Andreea Esca va prezenta cel mai urmărit program de ştiri din România dintr-un mini-studio improvizat chiar pe stadion, dar şi cu începere de la 21.15, când meciul dintre Atletico Madrid şi Athletic Bilbao va fi transmis în direct la Pro TV şi live pe www.voyo.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici