Andreea Marin Bănică, director editorial la Business Woman Magazine

Andreea Marin Bănică va ocupa funcţia de director editorial al revistei Business Woman Magazine, care urmează să fie lansată pe piaţă la sfârşitul lunii februarie, în portofoliul companiei The Marketer Magazine, a declarat pentru MEDIAFAX Alexandru Răducanu, publisherul revistei.

14 afișări
Imaginea articolului Andreea Marin Bănică, director editorial la Business Woman Magazine

Andreea Marin Bănică, director editorial la Business Woman Magazine

"Revista va apărea fizic, pe piaţă, la sfârşitul lunii februarie, dar lansarea oficială va avea loc pe 13 martie, în cadrul Business Woman Gala, când vom lansa şi anuarul «33 Romanian Business Women Hall of Fame»", a precizat Răducanu.

Conform publisherului, revista se adresează femeilor de carieră, acesta fiind conceptul publicaţiei. "E o revistă premium care se focalizează pe femeia de carieră atât pe latura profesională - o să avem interviuri, materiale cu şi despre femei de succes -, dar abordează şi alte nevoi, de lifestyle, de petrecere a timpului liber. Toate produsele şi serviciile despre care vom vorbi sunt corelate cu targetul căruia ne adresăm", a subliniat Răducanu.

De asemenea, Business Woman Magazine va avea o serie de rubrici permanente care, cel puţin pentru început, vor fi semnate de Irina Schrotter, Aurora Liiceanu, Adriana Săftoiu şi Dana Argeşan. "Pe viitor, vizăm atragerea unui editorialist bărbat, care să scrie editoriale despre femei", a mai declarat publisherul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici