Andreea Marin prezintă emisiunea "Trezeşte România", difuzată din 1 iunie la Realitatea TV

Andreea Marin Bănică va prezenta emisiunea "Trezeşte România", difuzată la Realitatea TV, din 1 iunie, în fiecare vineri, de la ora 19.00, potrivit unei notificări transmise Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) de Realitatea Media SA.

1366 afișări
Imaginea articolului Andreea Marin prezintă emisiunea "Trezeşte România", difuzată din 1 iunie la Realitatea TV

Andreea Marin (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Societatea Realitatea Media SA, care deţine licenţa audiovizuală a televiziunii Realitatea TV, a notificat CNA privind modificarea grilei sale de programe în sensul introducerii a două emisiuni noi, "Alegerile Mihaelei", cu Mihaela Rădulescu, şi "Trezeşte România", cu Andreea Marin Bănică.

Emisiunea "Trezeşte România", cu Andreea Marin Bănică, va fi difuzată din 1 iunie în locul emisiunii "Deschide lumea", transmisă în fiecare vineri, de la ora 19.00.

"Trezeşte România" este o campanie naţională dedicată popularizării românilor de valoare. "Există oameni care au idei, nu doar pentru ei înşişi, ci şi pentru altii, oameni potriviţi la locul potrivit, pe care nu ştim să îi preţuim îndeajuns la noi acasă, nu îi valorizăm aşa cum merită, nu îi iubim, le punem piedici, îi invidiem, în loc să înţelegem calea potrivită pentru a ne fi tuturor mai bine: să îi remarcăm, să îi urmăm, să fim solidari cu ei, să ne bucurăm împreună de finalitate. Într-o perioadă în care media pune accent pe tot ce se întâmplă negativ în ţara asta, e timpul să aşezăm valoarea acolo unde îi e locul. Numai oamenii cu atitudini pozitive pot scoate România din stagnarea în care se află. Echipa Trezeşte România a plecat în căutarea acestor oameni. Iar primul meu drum va fi în Ciad", spune Andreea Marin Bănică, într-un anunţ postat pe realitatea.net.

Pe de altă parte, emisiunea "Alegerile Mihaelei", o emisiune de infotainement, va fi difuzată la Realitatea TV începând din 20 mai, în fiecare duminică, de la ora 14.05, după cum a anunţat Realitatea Media, într-un comunicat remis MEDIAFAX în 8 mai.

Potrivit documentelor depuse la CNA, emisiunea "Alegerile Mihaelei" va înlocui în grila Realitatea TV emisiunile "Realitatea de la ora 14.00", "Realitatea de la ora 15.00", "Fabrica" şi, parţial, "Deschide lumea".

"Alegerile Mihaelei" este un proiect care va prezenta publicului oameni care spun poveşti frumoase despre România, de la specialişti la artişti, de la politicieni respectaţi la oameni simpli remarcabili.

"După şase zile de muncă, griji şi probleme, avem nevoie de o zi de odihnă, în care să deschidem televizorul fără teama că trebuie să acoperim ochii sau să astupăm urechile copiilor. Avem artişti cu adevărat importanţi pe plan internaţional sau care stau lipiţi în fruntea topurilor româneşti, mai avem încă politicieni de bun simţ şi oameni care merită cunoscuţi, avem copii grozavi care nu mai au la ce se uita pe un canal românesc, avem legende pe care trebuie să le ţinem vii", a declarat Mihaela Rădulescu, în comunicatul transmis de Realitatea TV în 8 mai.

Licenţa audiovizuală a televiziunii Realitatea TV este deţinută de societatea Realitatea Media SA, controlată de omul de afaceri Elan Schwartzenberg, fostul soţ al Mihaelei Rădulescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici