Angela Gheorghiu revine în România

Soprana Angela Gheorghiu revine, după trei ani, pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, unde va susţine, pe 20 decembrie, un concert sub titlul "Angela Gheorghiu şi prietenii", informează organizatorii evenimentului.

2 afișări
Imaginea articolului Angela Gheorghiu revine în România

Angela Gheorghiu revine în România

Concertul va include arii şi duete din opere celebre. Acest recital se va desfăşura sub titlul "Angela Gheorghiu şi prietenii", iniţiind astfel seria de concerte anuale pe care soprana intenţionează să le ofere publicului român. Ea va evolua de fiecare dată alături de prietenii săi, invitaţi celebri din întreaga lume. De aceasta dată, invitatul său este Massimo Giordani, unul dintre cei mai promiţători tenori ai momentului, alături de care Angela Gheorghiu a evoluat în spectacolul aniversar susţinut la Scala din Milano - "La Traviata" de Giuseppe Verdi.

Concertul de la Bucureşti va fi susţinut împreună cu Orchestra Naţională Radio şi sub bagheta prestigiosului Marco Armilliato.

Angela Gheorghiu a vândut peste 10.000 de albume în România, fiind cel mai bine vândut artist de muzică clasică. Cea mai recentă înregistrare, "Live at La Scala", a apărut în mai 2007 sub egida casei de discuri EMI Classics.

Concertul de la Bucureşti este organizat de către Asociaţia Culturală "Dracula", în colaborare cu EMI România / Media Services.

Angela Gheorghiu este deja un "super star" al operei internaţionale. Lansarea sa în străinătate a avut loc în 1992, la Covent Garden, cu "Boema" de Puccini. În acelaşi an a debutat pe scenele renumitelor Metropolitan Opera din New York  şi Staatsoper din Viena. De atunci, soprana a cântat pe cele mai mari scene ale lumii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici