"Aniela" - cel mai bun program de la Acasă, din prima luna de difuzare

Primul serial de epocă românesc - "Aniela" - a fost cel mai bun program de pe postul Acasă, în prima lună de difuzare.

299 afișări
Imaginea articolului "Aniela" - cel mai bun program de la Acasă, din prima luna de difuzare

"Aniela" - cel mai bun program de la Acasă, din prima luna de difuzare (Imagine: Acasa Tv)

Astfel, serialul "Aniela" a fost cel mai bun program de pe postul Acasă, în prima lună de difuzare, pe cele mai importante trei target-uri: la nivelul întregii populaţii, la nivelul populaţiei de toate vârstele din mediul urban şi în rândul telespectatoarelor cu vârsta cuprinsă între 15 şi 49 de ani, din mediul urban.

În perioada 14 septembrie - 14 octombrie, primul serial de epocă românesc, "Aniela", s-a clasat pe primul loc în topul programelor de la postul Acasă preferate de femeile şi bărbaţii de toate vârstele din mediul urban, care au apreciat calitatea producţiei, difuzată de luni pâna joi, de la ora 20.30.

Telespectatorii au fost captivaţi de "la belle epoque", de secretele şi misterele Bucureştiului de odinioară şi de poveştile de iubire interzise de la 1900, precum cea dintre Aniela (Adela Popescu) şi Radu Vulturesco (Mihai Petre) sau cea dintre Niculina (Sabina Posea) şi Stere Antoniade (Bogdan Albulescu).

Totodată, săptămâna viitoare, telespectatorii serialului vor afla în ce condiţii a devenit Eufrosina (Dana Dembinski) doamna Vulturesco - un secret care o va urmări toată viaţa, precum şi indicii noi despre identitatea misterioasei Matilda (Nicoleta Luciu). În plus, un "balul masqué" organizat de Iorgu (Dan Condurache) va fi un prilej pentru ca Arta (Ioana Ginghină) să facă noi cuceriri.

De asemenea, pe 21 octombrie, Raluca Hupoiu, o tânără care i-a impresionat pe producătorii "Anielei" cu frumuseţea şi talentul ei la castingul din primăvară pentru primul serial de epocă românesc, îşi va face debutul în acest serial. Ea va juca rolul Despinei, fiica colonelului Decebal Ciucurescu (Costel Constantin), o tânără şcolită la Paris care se întoarce pentru a fi alături de tatăl ei, la Bucureşti. "Despina este o fată sensibilă, care iubeşte arta şi care a rămas orfană de mamă de mic copil. Tatăl ei, generalul Decebal Ciucurescu, a trimis-o la Paris să-şi termine studiile şi acum Despina se întoarce acasă, la Bucureşti", spune Raluca despre personajul pe care-l interpretează.

Pentru adolescenta din clasa a X-a de la Colegiul Naţional "I. L. Caragiale", "Aniela" reprezintă prima experienţă în televiziune. "Prima dată, în prima zi de filmare, am avut emoţii mari, mai ales că nu ştiam pe nimeni. Am lucrat însă foarte bine cu marele actor Costel Constantin, cu regizorul Alex Fotea, toţi m-au primit cu braţele deschise, aşa că m-am adaptat foarte repede. Este o mare şansă pe care am primit-o şi am de gînd să nu dezamăgesc pe nimeni", mai spune Raluca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici