Aplicaţia Facebook care te anunţă ce prieteni te-au şters din listă

Gawker scrie că, de curând, a apărut o extensie de browser care le permite utilizatorilor de Facebook să vadă când o persoană i-a şters din lista sa de prieteni. Aplicaţia, numită „Unfriend Finder”, a fost descărcată deja de 44 de milioane de ori, notează sursa.

752 afișări
Imaginea articolului Aplicaţia Facebook care te anunţă ce prieteni te-au şters din listă

Aplicaţia Facebook care te anunţă ce prieteni te-au şters din listă

Tot ce face programul este să adauge secţiunea "Unfriends" (Foşti prieteni) la profilul de Facebook, unde pot fi văzuţi cei care l-au şters pe utilizatorul respectiv din lista lor. Tot acolo pot fi văzuţi cei care au refuzat cererea de prietenie din partea respectivului.

"În plus, există şi un contor care numără toţi 'foştii prieteni' şi afişează numărul pe ecran. Te face să te simţi ca naiba", scriu cei de la Gawker.

Citeşte mai multe despre aplicaţia Facebook care îţi spune ce prieteni te-au şters din listă pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici