Apropo.ro a sărbătorit 8 ani cu un nou design şi un nou concept

Portalul Apropo.ro a sărbătorit, luni, 2 ani de la prima relansare de către echipa MediaPro Interactiv şi 8 ani de existenţă, cu o nouă înfăţişare.

42 afișări
Imaginea articolului Apropo.ro a sărbătorit 8 ani cu un nou design şi un nou concept

Apropo.ro a sărbătorit 8 ani cu un nou design şi un nou concept

Cu această relansare Apropo.ro face încă un pas pentru a fi mai aproape de utilizatorii săi pe care îi întâmpină acum cu un design mai fresh, vizibil chiar din homepage-ul site-ului din care userii pot accesa cu mai mare uşurinţă servicii precum: vremea, horoscopul, secţiunea de jocuri, programul TV sau calendarul de evenimente.

Relansarea nu aduce cu sine numai un design nou, ci şi un concept nou prin promisiunea de a pune zilnic, la dispoziţia utilizatorilor, tot ceea ce este hot pe Internet. Fie că este vorba de ştiri de ultimă oră, fie că este vorba de cele mai noi şi mai amuzante clip-uri video din Tare.ro, utilizatorii le vor găsi acum cu uşurinţă direct pe homepage-ul noului Apropo.ro.

Userii se pot aştepta în continuare la interviuri în exclusivitate cu vedete autohtone şi internaţionale, videoclip-uri sau melodii lansate în premieră pe Apropo.ro şi la comentarii în timp real de la cele mai importante meciuri. De asemenea, concursurile cu invitaţii la cele mai importante concerte vor continua. Toate vor fi uşor de găsit chiar din prima pagina a site-ului.

Utilizatorii au acum în plus posibilitatea postării celor mai importante ştiri şi articole pe facebook sau twitter direct din pagina articolului.

"Cu fiecare versiune nouă încercăm să aducem lucruri noi userilor noştri. Aceştia sunt cei mai împătimiţi critici. Odată cu relansarea Apropo.ro sperăm că am rezolvat multe din nevoile utilizatorului. Pregătim şi alte update-uri cerute şi aşteptate de ei", afirmă Matei Garici, Project Manager al site-ului www.apropo.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici