Apropo.ro lansează www.sporto.ro, primul examen online pentru microbişti

Apropo.ro lansează www.sporto.ro, primul joc de cultura fotbalistică din România, userii putând avea ocazia să-şi testeze cunoştinţele în materie de fotbal prin combinarea unui meci de fotbal virtual cu întrebări din sport.

79 afișări
Imaginea articolului Apropo.ro lansează www.sporto.ro, primul examen online pentru microbişti

Apropo.ro lansează www.sporto.ro, primul examen online pentru microbişti

Microbiştii se pot delecta cu trei tipuri de joc: "Meci Rapid", unde jucătorul poate să înceapă un meci de fotbal cu un rival, iar răspunsurile corecte îi dau acestuia şansa să avanseze în teren şi să dea gol. Fiecare răspuns greşit va duce la pierderea mingii în favoarea oponentului şi, într-un final, poate duce la înfrângere. În timpul partidei, userii pot folosi diverse tipuri de cartonaşe care-i ajută să-şi învingă adversarul: Fault, Deposedare, Dribling, Şut pe Poartă.

"Lovituri libere" este cel de-al doilea tip de joc, userii putând şuta la poartă zece mingi, iar în funcţie de cât de corect răspund la întrebare, vor putea da gol sau nu.

Cel de-al treilea tip de joc este "Shoot-out", care testează cunoştinţele în materie de fotbal şi le dă userilor şansa să vadă cât de multe goluri pot da într-un singur meci.

Jucând Sporto.ro în perioada 18 septembrie - 19 octombrie, pasionaţii sportului rege vor intra automat în cursa pentru premiul de 1.000 de euro, oferit de agenţia de pariuri ToBet. Premiul va fi oferit jucătorului care dă cele mai multe goluri, situându-se pe locul I în clasamentul general www.sporto.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici