Apropo.ro se lansează cu două servicii unice în România: email de 2GB şi SMS-uri gratuite

MediaPro Interactiv, divizia online a grupului MediaPro, relansează portalul Apropo.ro transformându-l într-o destinaţie dinamică şi interactivă de informare, comunicare şi divertisment.

5 afișări
Imaginea articolului Apropo.ro se lansează cu două servicii unice în România: email de 2GB şi SMS-uri gratuite

Apropo.ro se lansează cu două servicii unice în România: email de 2GB şi SMS-uri gratuite

În noua versiune, Apropo.ro aduce utilizatorilor un nou look, facilităţi noi pentru fiecare serviciu, posibilitatea de a posta conţinut şi încurajează comunicarea prin servicii unice pe piaţa românească: e-mail de 2GB şi SMS-uri gratuite.

Apropo.ro invită utilizatorii să comunice folosind aMail, primul serviciu românesc de email care oferă un spaţiu de stocare de 2GB şi permite transmiterea ataşamentelor de până la 20 MB (mai mult decât Yahoo Mail unde limita este de 10 Mb şi comparabil cu Gmail care limitează ataşamentele la 20 MB) sau utilizând serviciul Free sms prin care pot transmite gratuit, zilnic, câte un sms.

Pentru a intra în cea mai mare comunitate de chat din România, Apropo.ro pune la dispoziţie serviciul Takla, iar pentru comentarii pe diverse subiecte Forumul este destinaţia potrivită.

Noul serviciu de video-sharing, Album, care permite uploadarea rapidă şi simultană a 10 fişiere foto, audio sau video şi Felicitările interactive prin care utilizatorul poate personaliza atat mesajul cât şi imaginea adaugând poza sa sau a prietenilor asigură un plus de interactivitate. În plus, Bazzar, noul modul de piaţă, permite postarea şi citirea de anunţuri.

Dacă informarea este o prioritate, în noua structură utilizatorii au acces la conţinut bogat şi variat din grupul MediaPro, precum şi la ştiri şi articole scrise şi actualizate în timp real de echipa portalului. Pe lângă ştirile zilei, utilizatorii pot citi ştirile din Sport, pot afla cum se fac bani sau cum îi pot cheltui din Cash In şi Cash Out.

Pentru cei puşi pe distracţie, Apropo.ro oferă ştiri amuzante în secţiunea Fun şi conţinut multimedia, bancuri şi ştiri din showbiz care trezesc mai mult decât un zâmbet, în secţiunea Lol. Dacă distracţia înseamnă joacă, utilizatorii pot accesa cele câteva zeci de jocuri din secţiunea Joace.

 Apropo.ro inovează şi la capitoul personalizare pentru că permite utilizatorului accesul la email, la anunţurile din Bazzar care îl interesează şi la comentariile nou apărute la materialele uploadate de el în Album, direct din homepage, în urma logării.

“Apropo.ro este cel mai complex proiect dezvoltat de MediaPro Interactiv până în prezent. Am început cu servicii unice pe piaţa românească şi vom continua în acelaşi stil pentru ca ne-am propus ca Apropo.ro să ajungă portalul numărul 1”, declară Matei Garici, project manager Apropo.ro.

MediaPro Interactiv este dizivia de internet a grupului MediaPro care acţionează pe piaţa de publicitate online atât ca broker de publicitate, cât şi ca publisher dezvoltând extensiile online ale brand-urilor Publimedia. Pe lângă www.apropo.ro, dintre proiectele lansate sau relansate de MediaPro Interactiv fac parte: www.go4it.to, www.promotor.ro, www.showbiz.ro, www.profesiionline.ro, www.descopera.ro

Recent, MediaPro Interactiv a fost desemnat Publisher-ul anului în cadrul festivalului Internetics.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici