“Arată că viaţa sănătoasă e frumoasă!”, o nouă campanie Ce se întâmplă, doctore?

La împlinirea a zece ani, cea mai importantă platformă de sănătate, frumusete şi lifestyle din România – Ce se întâmplă, doctore?- lansează o nouă provocare. Începând de astăzi, adepţii unui stil de viaţa echilibrat pot deveni ambasadori ai starii de bine, împărtăşind cu ceilalţi bucuria vieţii.

76 afișări
Imaginea articolului “Arată că viaţa sănătoasă e frumoasă!”, o nouă campanie Ce se întâmplă, doctore?

“Arată că viaţa sănătoasă e frumoasă!”, o nouă campanie Ce se întâmplă, doctore?

Fie că e vorba de o gustare sănătoasă pentru cei mici, de drumeţii pe munte sau de câteva minute de mişcare în parc, tot ce au de făcut este să încarce o fotografie sau un filmuleţ în secţiunea dedicată campaniei zece.csid.ro , inspirându-i şi pe ceilalti în schimbarea stilului de viaţă.

De zece ani, Ce se întâmplă, doctore?descoperă şi lansează trenduri, dialoghează cu cei mai buni specialisti şi le arată cititoarelor sale cât de uşor e să adopte un stil de viaţă echilibrat.

De zece ani, Ce se întâmplă, doctore? te susţine să traieşti sănătos! Arată ŞI TU ca viaţa sănătoasă e frumoasă!

Revista Ce se întâmplă, doctore? este liderul de audienţă al revistelor glossy din România cu o medie de 318.000 cititori/ediţie conform SNA februarie 2013-februarie 2015, iar www.csid.ro este liderul categoriei Îngrijire şi sănătate cu 2,600.000 unici/ lună conform SATI martie 2015.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici