Arşinel şi Stela Popescu sărbătoresc 30 de ani de activitate la Teatrul de Revistă

Teatrul de Revistă "Constantin Tănase" va prezenta, în stagiunea 2008/2009, spectacolul "Aplauze, aplauze", care va marca împlinirea a 30 de ani de activitate a cuplului Alexandru Arşinel - Stela Popescu.

181 afișări
Imaginea articolului Arşinel şi Stela Popescu sărbătoresc 30 de ani de activitate la Teatrul de Revistă

Arşinel şi Stela Popescu sărbătoresc 30 de ani de activitate la Teatrul de Revistă

"Va fi un spectacol - remember, cu texte pe care noi le-am spus de-a lungul anilor", a declarat pentru MEDIAFAX Alexandru Arşinel, protagonistul show-ului şi directorul Teatrului de Revistă.

"Vom readuce ceva din parfumul regretatei grădini de vară, demolată în mod abuziv, Grădina Boema. Vom încerca să ne prezentam la nivelul şi pretenţiile unui public care ne-a iubit, ne iubeşte sau care doreşte să se apropie de noi în continuare", a mai spus el.

De asemenea, stagiunea Teatrului "Constantin Tănase", care a fost reluată cu premiera de anul acesta, "Idolii femeilor", ce-i are ca protagonişti pe Nae Lăzărescu, Vasile Muraru, Cristina Stamate, Adriana Trandafir, dar şi pe alţi tineri actori ai teatrului, va continua cu alte spectacole din repertoriu - "Nevestele vesele", "Scandal în paradis", "Bufonii regelui" etc.

"Vom relua, de asemenea, şi musicalul românesc «Omul care a văzut moartea» (…), având în pregătire spectacolul cu nume provizoriu «Noaptea furtunoasă» - o comedie muzicală în regia lui Cezar Ghioca, pe care sperăm să o lansăm anul viitor", a mai spus Arşinel.

Totodată, Teatrul de Revistă va pleca săptămâna viitoare în turneu la Valencia şi Castellon, în cadrul programului realizat în colaborare cu Primăria Capitalei - "Români pentru români".

"Proiectul s-a bucurat de un succes uriaş. Anul acesta am mai fost la Roma, Milano, Madrid, la Nurenberg, urmând să încheiem acest proiect pe 6 decembrie, la Chişinău", a completat directorul Teatrului de Revistă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici