Ascultă SMART RADIO | Mariah Carey a folosit imagini cu foştii soţi şi iubiţi pentru provocarea lansată de Dolly Parton

Maryah Carey a folosit imagini cu foştii soţi şi iubiţi pentru provocarea lansată de Dolly Parton, arată Smart Radio, păstrând un loc special în playlistul zilei pentru muzica interpretei

937 afișări
Imaginea articolului Ascultă SMART RADIO | Mariah Carey a folosit imagini cu foştii soţi şi iubiţi pentru provocarea lansată de Dolly Parton

Ascultă SMART RADIO | Mariah Carey a folosit imagini cu foştii soţi şi iubiţi pentru provocarea lansată de Dolly Parton

Dolly Parton în vârstă de 74 de ani a dat naştere unei tendinţe pe social media, la care au ţinut să participe mai multe vedete. Mariah Carey este cel mai recent nume care a dat curs provocării, dar cântăreaţa a ţinut să adauge o notă personală neaşteptată fotografiilor care ar fi trebuit să arate cât de diferită este aceeaşi persoană în funcţie de reţeaua de socializare pe care se prezintă.

Provocarea cerea să atribui patru imagini câte unei reţele de socializare, LinkedIn, Facebook, Instagram şi Tinder.

Pentru LinkedIn artista a ales o poză cu primul ei soţ Tommy Mottola, pentru Facebook o poză de familie cu cel de-al doilea soţ, Nick Cannon şi cei doi copii, pentru Instagram o poză veselă de la un eveniment împreună cu iubitul ei, dansatorul Bryan Tanaka, iar pentru Tinder o imagine sexy în costum de baie, fotografie pe care cântăreaţa pare să fi realizat-o singură.

Alte celebrităţi care au luat parte la această provocare sunt Miley Cyrus,Diplo,Eminem,Gal Gadot şi mulţi alţii.

Mariah Carey este o cântăreaţă americană cunoscută pentru vocea sa impresionantă, care atinge cinci octave. S-a lansat în 1990, sub îndrumarea lui Tommy Mottola, cu care a fost căsătorită timp de patru ani. Artista, cunoscută pentru piese precum "Without You", "Hero" şi "We Belong Together", a fost recompensată până în prezent cu cinci premii Grammy, 19 premii World Music, 10 American Music şi 14 trofee Billboard Music. Cel mai recent album de studio al cântăreţei, "Caution", a fost lansat pe 16 noiembrie 2018.

"All I Want for Christmas is You" este al 19-lea hit al lui Mariah Carey care ocupă prima poziţie în Billboard's Hot 100. Carey se situează în prezent pe locul al doilea în clasamentul artiştilor cu cele mai multe piese plasate pe primul loc în topurile americane, după The Beatles, cu 20.

Piesele cântate de Mariah Carey se aud la Smart Radio. Playlistul este accesibil aici https://www.smartradio.ro/radio/radio/

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici