Audienţe record la ultima ediţie a preselecţiilor "Românii au talent" de la Pro TV

Ultima ediţie a preselecţiilor emisiunii "Românii au talent", difuzată vineri la Pro TV, a înregistrat un nou record de audienţă, show-ul devenind cel mai vizionat program de divertisment din România de când a fost introdus sistemul de măsurare a audienţei cu peoplemetere, informează televiziunea.

395 afișări
Imaginea articolului Audienţe record la ultima ediţie a preselecţiilor "Românii au talent" de la Pro TV

Audienţe record la ultima ediţie a preselecţiilor "Românii au talent" de la Pro TV

Conform Kantar Media, în rândul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, Pro TV a fost lider detaşat în intervalul orar 20.29 - 22.57, obţinând o audienţă medie record de 27,9 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 56,5 procente, în timp ce Antena 1, clasată pe locul al doilea, a obţinut doar 4 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 8 procente.

Lucrurile au stat la fel şi la nivelul întregului public din mediul urban, unde emisiunea "Românii au talent" a obţinut o audienţă medie de 26 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 48%, în timp ce Antena a obţinut doar 4,1 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 7,7 procente.

La nivelul întregii populaţii din România, peste 5 milioane de telespectatori au fost cu ochii pe "Românii au talent" pe tot parcursul emisiunii.

Minutul de aur, 21.46, înregistrat la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, a atins 36,4 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 69,1 procente, în timp ce Antena 1 înregistra 2,2 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 4,1 procente.

La nivelul întregii populaţii din România, în minutul de aur, 21.44, peste 6 milioane şi jumătate de telespectatori erau cu ochii pe "Românii au talent".

Începând cu 6 aprilie, Pro TV dă startul ediţiilor live: cinci semifinale şi marea finală, toate difuzate în fiecare vineri, de la ora 20.30.

Lista completă a celor 60 de semifinalişti, care se luptă pentru marele premiu de 120.000 de euro, se află pe site-ul romaniiautalent.protv.ro.

Telespectatorii care îşi doresc să urmărească spectacolul live din studiourile MediaPro din Buftea se pot înscrie pe site-ul protv.ro, pentru a face parte din public.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici