Audiţie, pentru angajarea a trei dansatori în corpul de balet al Operei Naţionale Bucureşti

O audiţie deschisă pentru angajarea a trei colaboratori (balerini, balerine), până la sfârşitul prezentei stagiuni, cu posibilitate de prelungire, va avea loc la Opera Naţională Bucureşti, pe 26 martie, informează instituţia de spectacole.

246 afișări
Imaginea articolului Audiţie, pentru angajarea a trei dansatori în corpul de balet al Operei Naţionale Bucureşti

Audiţie, pentru angajarea a trei dansatori în corpul de balet al Operei Naţionale Bucureşti

Şeful Compartimentului Balet din cadrul Operei Naţionale Bucureşti, Alin Gheorghiu, organizează această audiţie pentru angajarea de colaboratori, în vederea susţinerii spectacolelor din repertoriul curent şi a premierei "Don Quijote", de Ludwig Minkus, programată pentru 29 aprilie.

Audiţia va avea loc pe 26 martie, de la ora 14.30, la Sala Studio Balet din incinta Operei Naţionale Bucureşti.

Audiţia va consta într-o oră de studii clasice, o variaţie de dans clasic şi una de dans contemporan.

Înscrierea se poate face prin e-mail sau prin poştă, candidaţii fiind rugaţi să trimită un CV şi, dacă este posibil, o înregistrare cu interpretări ale unor lucrări cunoscute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici