Aurora Liiceanu va fi "librar pentru o zi", miercuri, la librăria Bizantină din Bucureşti

Scriitoarea Aurora Liiceanu se alătură personalităţilor care au acceptat să-şi arate calităţile de librar şi se va întâlni cu publicul miercuri, de la ora 19.00, la librăria Bizantină din Bucureşti, unde va prezenta recomandările sale de carte, în cadrul campaniei "Librar pentru o zi".

107 afișări
Imaginea articolului Aurora Liiceanu va fi "librar pentru o zi", miercuri, la librăria Bizantină din Bucureşti

Aurora Liiceanu va fi "librar pentru o zi", miercuri, la librăria Bizantină din Bucureşti (Imagine: Emil Badea/Mediafax Foto)

Autoarea va prezenta publicului recomandările sale de carte şi va purta un dialog cu cei prezenţi în librărie.

Aurora Liiceanu se alătură astfel campaniei "Librar pentru o zi", iniţiată de librăria Bizantină din Bucureşti, care îşi propune să susţină cartea în formă fizică, în contextul în care conţinutul se digitalizează continuu, dar şi meseria autentică de librar, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Campania "Librar pentru o zi" a demarat anul trecut şi a reunit printre librari personalităţi ca Andi Moisescu, Eugenia Vodă, Andrei Pleşu, Dan C. Mihăilescu, Cătălin Ştefănescu, Horia-Roman Patapievici şi Marina Constantinescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici