Axl Rose i-a rupt nasul unui fan. Decizia luată de solistul trupei Guns N' Roses

Vedeta a aruncat microfonul în mulţime, aşa cum procedează la finalul fiecărui cocert, şi a spart, fără să vrea, nasul unei femei.

1023 afișări
Imaginea articolului Axl Rose i-a rupt nasul unui fan. Decizia luată de solistul trupei Guns N' Roses

Axl Rose a rupt nasul unui fan. Decizia luată de solistul Guns N' Roses

Experienţă tristă pentru un fan Guns N' Roses care a fost în public la concertul trupei californiane în seara zilei de 29 noiembrie, la Adelaide Oval din Adelaide, Australia.

În notele de închidere a melodiei „Paradise City”, Axl Rose, solistul grupului, a aruncat microfonul în public, lovind-o pe Rebecca Howe, o fană care a primit ajutor de la un ofiţer de poliţie aflat în timpul liber.

„Eram în Diamond Standing, a fost ultima melodie, „Take Me Down To Paradise City” – a povestit tânăra pentru Adelaide Advertiser. A făcut o plecăciune, apoi a aruncat microfonul în mulţime”. Într-o fotografie, femeia s-a imortalizat cu vânătăi pe faţă, sub ambii ochi şi pe nas.

„M-am gândit, Doamne, mi-a rupt faţa”, a adăugat ea. „Ce se întâmplă dacă era câţiva centimetri la dreapta sau la stânga? Mi-aş fi putut pierde un ochi... şi dacă m-ar fi lovit în gură şi mi-aş fi rupt dinţii? Dacă aş fi fost ameţită şi m-ar fi lovit la tâmplă, ar fi putut să mă omoare”.

A decis să oprească tradiţia aruncării microfonului

Vestea a devenit rapid virală, iar răspunsul cântăreţului a sosit prin intermediul reţelelor de socializare: „Mi s-a spus că un fan ar fi putut fi rănit în timpul show-ului din Adelaide, Australia, poate din cauza faptului că a fost lovit de microfon la sfârşitul spectacolului, când, în mod tradiţional, eu arunc microfonul către spectatori. Presupunând că este adevărat, evident că nu vrem ca fanii să fie răniţi la concertele noastre”.

„Am simţit întotdeauna că acesta este ceva ce ştim fanii înşişi îşi doresc şi care le oferă posibilitatea de a lua microfonul”, a continuat Axl Rose. „De acum înainte, ne vom abţine să aruncăm microfonul sau orice altceva în fani în timpul concertelor. Sperăm că publicul şi, bineînţeles, fanii să înţeleagă că uneori aceste lucruri se pot întâmpla. Mulţumim tuturor pentru înţelegere”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici