Baby Yoda cucereşte marile ecrane în noul film "The Mandalorian & Grogu"

  • "The Mandalorian & Grogu" va încânta fanii pe marile ecrane, marcând debutul lui Baby Yoda în cinematografie.
  • Jon Favreau şi echipa sa aduc "Star Wars" într-o nouă dimensiune epică cu "The Mandalorian & Grogu".
12440 afișări
Imaginea articolului Baby Yoda cucereşte marile ecrane în noul film "The Mandalorian & Grogu"

Sursa foto: Disney+ prin AP

Un nou film "Star Wars", "The Mandalorian & Grogu", urmează să ajungă în cinematografe, marcând debutul lui Baby Yoda pe marile ecrane, scrie Associated Press.

Regizat de Jon Favreau, filmul va continua povestea popularului serial Disney+. Cu toate că nu s-a confirmat încă o dată de lansare, anunţul aduce bucurie fanilor "Star Wars" care aşteptau cu nerăbdare un nou film de la "The Rise of Skywalker" din 2019.

Se aşteaptă ca Pedro Pascal, care l-a interpretat pe vânătorul de recompense mascat în serialul TV, să-şi reia rolul. Filmul va fi produs de Dave Filoni, alături de Favreau şi preşedinta Lucasfilm, Kathleen Kennedy.

Favreau a exprimat entuziasmul său privind aducerea lui Mandalorian şi Grogu pe marile ecrane, în timp ce Kennedy a lăudat noii protagonişti introduşi de Favreau şi Filoni. În plus, există şi alte proiecte "Star Wars" în dezvoltare, inclusiv lucrări de Sharmeen Obaid-Chinoy, James Mangold şi Filoni, care este, de asemenea, implicat în dezvoltarea celui de-al doilea sezon al "Ahsoka".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici