Baletul de Stat din Berlin, pe 23 februarie, pe scena Sălii Palatului din Bucureşti

Baletul de Stat din Berlin prezintă Gala Baletului Berlinez, spectacol în cadrul căruia vor evolua 11 solişti şi primsolişti ai instituţiei, pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, pe 23 februarie, de la ora 19.00, informează organizatorii.

202 afișări
Imaginea articolului Baletul de Stat din Berlin, pe 23 februarie, pe scena Sălii Palatului din Bucureşti

Baletul de Stat din Berlin, pe 23 februarie, pe scena Sălii Palatului din Bucureşti (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Românii vor avea prilejul de a sărbători tradiţia Baletului de Stat din Berlin/ Staatsballetts Berlin de a marca începutul noului sezon cu o astfel de gală.

Programul spectacolului va introduce auditoriul într-o călătorie fascinantă, prin intermediul unor fragmente din lucrările: "Elegie der Herzen", "Lacul lebedelor", "Carmen", "Blumenfest von Genzano", "Corsarul", "Spărgătorul de nuci", "Caravaggio", "Les Bourgeois" etc.

Acestea vor fi readuse la viaţă de cei 11 balerini de la Baletul de Stat din Berlin - Iana Salenko, Marian Walter, Dinu Tamazlacaru, Dmitry Semionov, Viara Natcheva, Shoko Nakamura, Wieslaw Dudek, Corinne Verdeil, Rainer Krenstetter, Sebnem Gülseker, Ibrahim Önal.

Totodată, şase dintre cei mai apreciaţi solişti ai Teatrului de Balet din Sibiu au răspuns afirmativ invitaţiei organizatorilor de a susţine un moment coregrafic special în cadrul Galei Baletului Berlinez.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Culturală Maria Domina.

Biletele sunt disponibile prin intermediul agenţiei Vreau Bilet la: Unirea Shopping Center, Librăria "Mihai Eminescu", Sala Palatului, în reţeaua Eventim şi online pe www.vreaubilet.ro. Preţul unui bilet variază în funcţie de categoria de loc între 50 şi 180 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici