Băsescu îi ironizează pe ziarişti, la întoarcerea de la Lisabona

Preşedintele Traian Băsescu i-a ironizat, vineri, la întoarcerea de la Lisabona, pe ziarişti, lăsând să se înţeleagă că aceştia nu sunt interesaţi de subiecte importante legate de viitor şi că, în lipsă de cancanuri, sunt decepţionaţi.

2 afișări
Imaginea articolului Băsescu îi ironizează pe ziarişti, la întoarcerea de la Lisabona

Băsescu îi ironizează pe ziarişti, la întoarcerea de la Lisabona

Băsescu a reluat pe larg, vineri seară, în declaraţia făcută la Aeroportul Henri Coandă, ideile pe care le prezentase joi noapte, la Lisabona, imediat după ce s-a ajuns la un acord asupra Tratatului UE.

La sfârşitul declaraţiei pe tema Tratatului UE, Băsescu a ţinut să spună că ceea ce a prezentat el sunt cele mai improtante lucruri care s-au discutat la Lisabona şi a încheiat, adresându-se direct ziariştilor: "Sigur, vă cunosc decepţia, să nu fie un cancan acolo, un vot uninominal, dar asta e viaţa. Poate că este interesant pentru români şi ce se întâmplă în viitor".




Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici