Băsescu: Observ în mass-media tentaţia de a acoperi campania cu o "zgură"

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, la Craiova, că a observat în mass-media tentaţia de a acoperi campania electorală cu o "zgură" de subiecte neimportante pentru a acoperi incapacitatea multor candidaţi de a prezenta soluţii la probleme.

18 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Observ în mass-media tentaţia de a acoperi campania cu o "zgură"

Preşedintele Traian Băsescu (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Şeful statului le-a spus reprezentanţilor administraţiei locale cu care s-a întâlnit în sala de şedinţe a Primăriei Craiova că observă tentaţia, în mass-media, de a acoperi subiectele importante cu o "zgură" de subiecte neimportante.

"Perioada de desfăşurare a campaniei aş dori să fie una dominată de dezbateri politice. Observ însă tentaţia, obiectivul multora dintre instituţiile media de a acoperi campania cu o zgură de subiecte neimportante. Exact pentru a atrage atenţia de la incapacitatea multor candidaţi de a prezenta soluţii", a declarat Traian Băsescu.

Potrivit sursei citate, instituţiile media au interesul de a avea un preşedinte cu care să poată negocia.

"De aceea, vor un electorat neinformat pentru a putea fi manipulaţi şi îndreptaţi cu votul spre alt candidat. Unul dintre lucrurile cu care mă mândresc este că nu am negociat interesul naţional nici cu domnul Vântu, nici cu domnul Voiculescu, nici cu domnul Patriciu şi cu atât mai puţin cu domnul Hrebenciuc şi Vanghelie", a declarat Traian Băsescu.

El se află la Craiova la invitaţia primarului Antonie Solomon cu ocazia manifestărilor prilejuite de Zilele Craiovei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici