Bear Grylls, Stephen Fry şi Aaron Paul, de Paşte pe Discovery Channel

Televiziunile Discovery Channel şi TLC, aflate în portofoliul Discovery Networks, vor difuza cu ocazia sărbătorilor pascale o grilă specială de programe, care va aduce în prim plan multe vedete, printre care expertul în supravieţuire Bear Grylls şi actorii Stephen Fry şi Aaron Paul.

133 afișări
Imaginea articolului Bear Grylls, Stephen Fry şi Aaron Paul, de Paşte pe Discovery Channel

Bear Grylls, Stephen Fry şi Aaron Paul, de Paşte pe Discovery Channel

Cu ocazia Paştelui, Discovery Channel şi TLC le oferă telespectatorilor grile speciale de programe, ce aduc în prim plan multe vedete, printre care Bear Grylls, Paul Teutul, Dave Salmoni şi Buddy Valastro. Acestora li se alătură actorul britanic Stephen Fry, care încearcă să ţină pasul cu Bear Grylls, şi actorul american Aaron Paul, celebru pentru rolul său din "Breaking Bad", care încearcă să explice alături de Dave Salmoni unele dintre cele mai misterioase poveşti, pe care oamenii le tot repetă de mii de ani.

Astfel, de Paşti, Discovery Channel va difuza "Un weekend sălbatic cu Bear Grylls - Stephen Fry", transmis în premieră, duminică, de la ora 22.00. Bear Grylls îl duce pe actorul britanic Stephen Fry într-o expediţie extremă. În cele două zile pe care le vor petrece împreună în zona dificilă a Munţilor Dolomiţi din Italia, Grylls îl va pune pe Fry să călătorească pe scara unui elicopter în zbor, să coboare pe relieful accidentat al unei cascade înalte de 150 de metri, să doarmă într-un şanţ şi să coboare în rapel pe o stâncă. În timpul acestei călătorii, cei doi au fost surprinşi de un viscol care l-a făcut pe Fry să-şi aducă aminte de alte probleme dificile cu care s-a confruntat în viaţă, cum ar fi perioada petrecută în închisoare, tulburarea bipolară şi o tentativă de sinucidere.

De asemenea, Discovery Channel va difuza duminică, de la ora 23.00, "Dezastre biblice". Aaron Paul, vedeta seriei "Breaking Bad", încearcă să explice cele mai misterioase poveşti din toate timpurile, pe care oamenii le tot repetă de mii de ani, despre urgii naturale trimise de zei: nori de muşte, broaşte sau lăcuste, furtuni distrugătoare şi ape care se despart. O echipă de experţi printre care şi vedeta Discovery Channel Dave Salmoni porneşte într-o misiune nebunească, pentru a trăi în mod direct toate aceste dezastre biblice. Biblia menţionează mai multe asemenea dezastre produse brusc, dar prima care va fi investigată de specialişti este povestea cu apele Nilului, care s-au făcut roşii ca sângele. Cel mai lung fluviu din lume, sursa vieţii în Egiptul Antic, s-a transformat atunci într-o apă imposibil de băut, plină de peşti care putrezeau.

În plus, luni, de la ora 23.00, Discovery va transmite "Joaca de-a supravieţuirea" (episodul 6, care a fost filmat în România). În emisiunea "Joaca de-a supravieţuirea", un grup de experţi intră într-o adevărată competiţie pe viaţă şi pe moarte. Regulile jocului sunt următoarele - fiecare dintre experţi este "vânat" la un moment dat de ceilalţi participanţi. Habar nu are ce se întâmplă, căci poate fi capturat de oriunde şi oricând: în drum spre serviciu, în timpul antrenamentului de la sală sau într-o cafenea. Respectivul este apoi dus într-una dintre cele mai neprimitoare regiuni ale lumii, de unde are la dispoziţie 100 de ore ca să se întoarcă teafăr şi nevătămat în lumea civilizată. În episodul şase al seriei, care va fi difuzat pe 13 aprilie, Terry Schappert, membru al Beretelor Verzi, este capturat în timpul unui exerciţiu militar şi abandonat în apropierea unui lac din Transilvania. Terry se luptă din greu cu foametea şi frigul în încercarea de a răzbate din pădurile întunecate înapoi în civilizaţie.

În acelaşi timp, duminică, în prima zi a Sărbătorii de Paşte, începând cu ora 22.00, TLC le oferă telespectatorilor câteva episoade speciale din emisiunea "Regele cofetarilor", prezentându-le acestora câteva dintre cele mai spectaculoase torturi pregătite de echipa lui Buddy Valastro chiar de Paşte. Atmosfera este de sărbătoare, chiar dacă din când în când numărul uriaş de comenzi pare să încingă lucrurile în familia lui Buddy.

Discovery Networks Europa Centrală & de Est, Orientul Mijlociu & Africa (CEEMEA) este o divizie a Discovery Communications, lider mondial pe segmentul televiziunilor cu plată, care ajunge la aproape 3 miliarde de abonaţi în peste 220 de ţări şi teritorii. De peste 30 de ani, Discovery le oferă oamenilor posibilitatea de a-şi explora universul şi de a-şi satisface curiozitatea, prin intermediul brandurilor sale globale de televiziune, în frunte cu Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Investigation Discovery, ID Xtra şi Discovery Science, dar şi prin intermediul unor produse şi servicii comerciale şi educaţionale de top. De asemenea, din 2014, Discovery a preluat pachetul majoritar al Eurosport, liderul pan-regional în conţinut sportiv din Europa, Asia Pacific, Orientul Mijlociu şi Africa. În Europa Centrală şi de Est, Orientul Mijlociu şi Africa, 16 branduri Discovery ajung la peste 504 de milioane de abonaţi din 109 de ţări şi teritorii, fiind difuzate în 20 de limbi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici