Bigger Group s-a închis

Bigger Group şi-a încetat activitatea, după cum au declarat, pentru MEDIAFAX, responsabilii agenţiei, confirmând zvonurile care circulau pe piaţă.

110 afișări
Imaginea articolului Bigger Group s-a închis

Bigger Group s-a închis

Potrivit surselor din piaţă, Bigger Group a început disponibilizările în decembrie, însă a trecut la reduceri serioase de personal în ianuarie, în contextul reducerii de bugete anunţată de către clienţi şi în pofida faptului că nu pierduse niciun client din portofoliu.
 
Bigger Group, care era condusă de Marcel Străuţ, există pe piaţa românească încă din 2003. Compania a trecut printr-un rebranding la sfârşitul lui 2007, transformându-se din Starlink Group în Bigger Group.
 
Bigger Group a înregistrat în anul 2007 o cifră de afaceri de 14,8 milioane de euro, reprezentând o creştere de peste 160% faţă de anul precedent.
 
Bigger realiza, pentru clienţii săi, campanii integrate de communication planning, servicii de cercetare, strategie de brand, creaţie, media, producţie publicitară, shopper marketing, BTL şi PR.
Iulia Teliban.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici